Degustační večeře Champagne Philipponnat
21. 4. | Opravdoví požitkáři a milovníci luxusu mohou vyrazit na večeři
spojenou s degustací vín v restauraci Le terroir na Praze 1.
Degustovaná vína: Royale Réserve Brut Magnum Réserve Rosée Brut,
Magnum Grand Blanc Brut 1985, Réserve Millésimée Brut 1982, Clos des
Goisses Brut 1980 & 1989, Clos des Goisses Brut 1966 Magnum
Na tuto výjimečnou událost nechal Charles Philipponnat degoržovat (odkalit) lahve Magnum Clos des Goisses 1966.
Menu: Amuse-bouche čerstvé mušle sv. Jakuba se slávkami pošírovanými v
champagne s pažitkovým aspikem a kaviárem, na másle grilovaný mořský
vlk s teplým salátem z hnědé čočky a křupavým telecím brzlíkem, plněná
králičí stehna liškami a kaštany s černými lanýži, pečená divoká
koroptev se světlým telecím jus, grilované navety a bramborové lasagne,
broskvové mille-feuille s medovou oplatkou a sorbetem
15. 4. 2010 | Autor:
redakce Apetitu
Přidat komentář