29. 4. | Jestli vás láká netradiční spojení japonských pokrmů s francouzskými víny, vydejte se do Sushi baru ZEKE v Plzni.
Podávat se bude:
Bourgogne – Crémant de Bourgogne brut Paul Chollet
Dajkon – dušená ředkev připravená dle staré japonské receptury
Loire – Chenin Blanc – Château de Fesles
Inari – plněná tofu taštička
Rhone – Lirac – Domaine de la Mordorée – La Reine des Bois
Zaru soba – studené japonské nudle
Bordeaux – Les Arums de Lagrange
Variace maki sushi
Sud-Ouest – Haut Montravel – Domaine de Mayat
Domácí fíková zmrzlina
Podávat se bude:
Bourgogne – Crémant de Bourgogne brut Paul Chollet
Dajkon – dušená ředkev připravená dle staré japonské receptury
Loire – Chenin Blanc – Château de Fesles
Inari – plněná tofu taštička
Rhone – Lirac – Domaine de la Mordorée – La Reine des Bois
Zaru soba – studené japonské nudle
Bordeaux – Les Arums de Lagrange
Variace maki sushi
Sud-Ouest – Haut Montravel – Domaine de Mayat
Domácí fíková zmrzlina
Co: Degustační večeře
Kdy: 29. dubna 2010 od 19 hodin
Kde: Sushi bar ZEKE, Smetanovy sady 13, Plzeň
Za kolik: 1090 Kč
Info: www.zekesushi.cz