Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Japonská kuchyně a francouzská vína

Japonská kuchyně a francouzská vína
sdílet:
29. 4. | Jestli vás láká netradiční spojení japonských pokrmů s francouzskými víny, vydejte se do Sushi baru ZEKE v Plzni.

Podávat se bude:

Bourgogne – Crémant de Bourgogne brut Paul Chollet
Dajkon – dušená ředkev připravená dle staré japonské receptury

Loire – Chenin Blanc – Château de Fesles
Inari – plněná tofu taštička

Rhone – Lirac – Domaine de la Mordorée – La Reine des Bois
Zaru soba – studené japonské nudle

Bordeaux – Les Arums de Lagrange
Variace maki sushi

Sud-Ouest – Haut Montravel – Domaine de Mayat
Domácí fíková zmrzlina

Co: Degustační večeře
Kdy: 29. dubna 2010 od 19 hodin
Kde: Sushi bar ZEKE, Smetanovy sady 13, Plzeň
Za kolik: 1090 Kč
Info: www.zekesushi.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč