1. 5.–30. 6. | Šéfkuchař restaurace Hotelu Paříž v Praze, Karel Hynek,
připravil nové menu francouzských receptů z darů moře. Ochutnat je
můžete až do konce června.
Menu:
Menu:
- Rybí bujabéza v želé s limetkovo-ananasovým dresinkem, 170 Kč
- Krevetový krém se zeleným chřestem a smrži, 160 Kč
- Na pánvi pečený tuňák s teplým čočkovým salátem a kapary omáčkou, 420 Kč
- Grilované mušle svatého Jakuba s celerovo- jablečným pyré a krémovou champagne omáčkou, 410 Kč
- Čokoládový crème caramel s malinovým coulis, 140 Kč
Co: Francouzské speciality
Kdy: 1. května do 30. června 2010
Kde: restaurace Hotelu Paříž, U Obecního domu 1, 110 00 Praha 1, Česká republika
Info: www.hotel-paris.cz