Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Speciality z mořských plodů a ryb

Speciality z mořských plodů a ryb
sdílet:
1. 5.–30. 6. | Šéfkuchař restaurace Hotelu Paříž v Praze, Karel Hynek, připravil nové menu francouzských receptů z darů moře. Ochutnat je můžete až do konce června.

Menu:
  • Rybí bujabéza v želé s limetkovo-ananasovým dresinkem, 170 Kč
  • Krevetový krém se zeleným chřestem a smrži, 160 Kč
  • Na pánvi pečený tuňák s teplým čočkovým salátem a kapary omáčkou, 420 Kč
  • Grilované mušle svatého Jakuba s celerovo- jablečným pyré a krémovou champagne  omáčkou, 410 Kč
  • Čokoládový crème caramel s malinovým coulis, 140 Kč

Co: Francouzské speciality
Kdy: 1. května do 30. června 2010
Kde: restaurace Hotelu Paříž, U Obecního domu 1, 110 00 Praha 1, Česká republika
Info: www.hotel-paris.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč