Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vaření podle Magdaleny Dobromily Rettigové

Tvarohové knedlíky s jahodami
ZDROJ: Pixbay/Radomír Chajda
sdílet:
16. 6. | Vydejte se zpátky do 19. století a uvařte si podle receptů Magdaleny Dobromily Rettigové, autorky kuchařek a české buditelky. Biedermaierovsky laděný kurz pořádá brněnská škola vaření Divoká vařečka.

Co se bude vařit?

  • Pečené cibule nadívané vepřovou ledvinkou a sardelkami
  • Sytá zeleninová polévka s pečeným masovým svítkem
  • Telecí zadělávané s omáčkou šťovíkovou a bramborovými koblížky
  • Pečené buchtičky plněné ovocem, povidlím a tvarohem

Co: Kurz vaření
Kdy: 16. 6. 2010
Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 2300 Kč
Info: www.divoka-varecka.cz

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč