Vaření podle Magdaleny Dobromily Rettigové

Tvarohové knedlíky s jahodami
ZDROJ: Pixbay/Radomír Chajda
sdílet:
16. 6. | Vydejte se zpátky do 19. století a uvařte si podle receptů Magdaleny Dobromily Rettigové, autorky kuchařek a české buditelky. Biedermaierovsky laděný kurz pořádá brněnská škola vaření Divoká vařečka.

Co se bude vařit?

  • Pečené cibule nadívané vepřovou ledvinkou a sardelkami
  • Sytá zeleninová polévka s pečeným masovým svítkem
  • Telecí zadělávané s omáčkou šťovíkovou a bramborovými koblížky
  • Pečené buchtičky plněné ovocem, povidlím a tvarohem

Co: Kurz vaření
Kdy: 16. 6. 2010
Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 2300 Kč
Info: www.divoka-varecka.cz

 

Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit