0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vaření podle Magdaleny Dobromily Rettigové

Tvarohové knedlíky s jahodami
ZDROJ: Pixbay/Radomír Chajda
sdílet:
16. 6. | Vydejte se zpátky do 19. století a uvařte si podle receptů Magdaleny Dobromily Rettigové, autorky kuchařek a české buditelky. Biedermaierovsky laděný kurz pořádá brněnská škola vaření Divoká vařečka.

Co se bude vařit?

  • Pečené cibule nadívané vepřovou ledvinkou a sardelkami
  • Sytá zeleninová polévka s pečeným masovým svítkem
  • Telecí zadělávané s omáčkou šťovíkovou a bramborovými koblížky
  • Pečené buchtičky plněné ovocem, povidlím a tvarohem

Co: Kurz vaření
Kdy: 16. 6. 2010
Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 2300 Kč
Info: www.divoka-varecka.cz

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit