Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Základy české kuchyně

Základy české kuchyně

10. 7. | Vzpomínáte, jak to vonělo v kuchyni, když babička pekla kachnu? Umíte udělat klasické játrové knedlíčky? Jestli máte rádi českou klasiku, můžete se vydat na kurz na pražkém Žižkově.

Co se naučíte:
různé vložky do polévek (kapání, vaječný svítek, játrové knedlíčky atd.), rajskou omáčku s krupicovými noky, pečenou kachnu s červeným zelím s jablky, rýžový nákyp
28. 6. 2010 | Autor: redakce Apetitu
Co: Kurz vaření
Kdy: 10. 7. 2010 od 18 hodin
Kde: Chefparade, Husitská 56, Praha 3
Za kolik: 990 Kč
Info: www.chefparade.cz

REKLAMA

Přidat komentář