0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Základy české kuchyně

Základy české kuchyně
sdílet:
10. 7. | Vzpomínáte, jak to vonělo v kuchyni, když babička pekla kachnu? Umíte udělat klasické játrové knedlíčky? Jestli máte rádi českou klasiku, můžete se vydat na kurz na pražkém Žižkově.

Co se naučíte:
různé vložky do polévek (kapání, vaječný svítek, játrové knedlíčky atd.), rajskou omáčku s krupicovými noky, pečenou kachnu s červeným zelím s jablky, rýžový nákyp
Co: Kurz vaření
Kdy: 10. 7. 2010 od 18 hodin
Kde: Chefparade, Husitská 56, Praha 3
Za kolik: 990 Kč
Info: www.chefparade.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

5 večeří, které vás nepošlou hned do postele
  • Jak na to

5 večeří, které vás nepošlou hned do postele

Po vánočním hodování míváme chuť na lehčí ale výživná jídla, v nichž nechybí dávka bílkovin. Ať už si dáte Asií inspirovanou polévku, dýňovou frittatu nebo krůtí karbanátky, po všem se budete cítit sytě, přitom lehce a fit! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč