0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Základy české kuchyně

Základy české kuchyně
sdílet:
10. 7. | Vzpomínáte, jak to vonělo v kuchyni, když babička pekla kachnu? Umíte udělat klasické játrové knedlíčky? Jestli máte rádi českou klasiku, můžete se vydat na kurz na pražkém Žižkově.

Co se naučíte:
různé vložky do polévek (kapání, vaječný svítek, játrové knedlíčky atd.), rajskou omáčku s krupicovými noky, pečenou kachnu s červeným zelím s jablky, rýžový nákyp
Co: Kurz vaření
Kdy: 10. 7. 2010 od 18 hodin
Kde: Chefparade, Husitská 56, Praha 3
Za kolik: 990 Kč
Info: www.chefparade.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit