Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak správně grilovat maso, ryby a plody moře

Jak správně grilovat maso, ryby a plody moře
sdílet:
28. 7. | Pokud jste ještě nebyli na žádném kurzu o grilování, máte pořád šanci. V Pražském kulinářském institutu se naučíte, jak skvěle grilovat maso, ryby, plody moře a také jak si doma upéct bagetu a pečivo. Kurz vede Dalibor Navrátil.

Co: Kurz vaření
Kdy: 28. 7. 2010 od 16.00
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6

Za kolik: 3600 Kč
Info: www.prakul.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč