Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Naučte se grilovat s profesionálem

Naučte se grilovat s profesionálem
sdílet:
Začínáte grilovat a potřebujete poradit? Vyrazte na kurz vaření s kuchařem Daliborem Navrátilem. Pomůže vám vybrat gril i správná jídla na něj.

Kuchař Dalibor Navrátil vám prozradí, co vše můžete grilovat a co podávat ke grilovaným rybám a masům. Poradí vám, jak vybírat gril, jaké jsou mezi grily rozdíly a jak gril čistit. Naučí vás připravit si suroviny ke grilování a pomůže vám se správným rozvrhem grilovací party, abyste si ji užili vy i vaši hosté.
 

Menu kurzu:

 

  • Grilované kalamáry plněné anglickou slaninou a listovým špenátem
  • Francouzský cibulový koláč na grilu
  • Grilované sardinky s vhodnou přílohou
  • Řecké hovězí ‚bifteki‘ se sýrem feta a limetkovou šťávou
  • Plněné grilované žampiony s modrým sýrem


Co: Kurz vaření   
Kdy: 29. června 2011 od 16.30
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6
Za kolik: 3600 Kč
Info: www.prakul.cz

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč