Začínáte grilovat a potřebujete poradit? Vyrazte na kurz vaření s kuchařem Daliborem Navrátilem. Pomůže vám vybrat gril i správná jídla na něj.
Kuchař Dalibor Navrátil vám prozradí, co vše můžete grilovat a co podávat ke grilovaným rybám a masům. Poradí vám, jak vybírat gril, jaké jsou mezi grily rozdíly a jak gril čistit. Naučí vás připravit si suroviny ke grilování a pomůže vám se správným rozvrhem grilovací party, abyste si ji užili vy i vaši hosté.
Menu kurzu:
- Grilované kalamáry plněné anglickou slaninou a listovým špenátem
- Francouzský cibulový koláč na grilu
- Grilované sardinky s vhodnou přílohou
- Řecké hovězí ‚bifteki‘ se sýrem feta a limetkovou šťávou
- Plněné grilované žampiony s modrým sýrem
Co: Kurz vaření
Kdy: 29. června 2011 od 16.30
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6
Za kolik: 3600 Kč
Info: www.prakul.cz