Šéfcukrář Lukáš Pohl vám na kurzu prozradí, jak na nadýchaný mechový korpus i šlehaný francouzský krém a jeho obměny. Naučíte se připravit dekorace z čokolády a potáhnout dort pravým marcipánem nebo čokoládovou glazurou. Dort, který na kurzu vyrobíte, si odnesete domů. Připravte se na slavnostní okamžiky. Při výrobě dortu už nikdy nebudete tápat.
Co: Kurz vaření
Kdy: 20. listopadu 2011
Kde: Ola Kala, Korunní 115, Praha 3
Za kolik: 2900 Kč
Info: www.olakala.cz
Upečte dokonalý narozeninový dort
Dárky nemusíte vždy kupovat. Co takhle oslavenci vlastnoručně upéct dokonalý dort? Naučí vás to ve škole vaření Ola Kala.
25. 10. 2011 | Autor:
redakce Apetitu
Přidat komentář