Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Oslavte svatého Martina v restauraci Kočár z Vídně

Oslavte svatého Martina v restauraci Kočár z Vídně

Navštivte první rakouskou restauraci v Praze, která nabízí oblíbené speciality tradiční vídeňské kuchyně. Od 8. listopadu do 5. prosince vám v restauraci navíc naservírují speciální delikatesy z husy a svatomartinské víno.
7. 11. 2011 | Autor: redakce Apetitu

Husí menu


Šéfkuchař a spolumajitel této rakouské restaurace vařil několik let ve Vídni, a proto má rakouskou kuchyni v malíčku. V nabídce restaurace tak objevíte nejslavnější vídeňské pokrmy. Během oslav svatého Martina, které v restauraci Kočár z Vídně probíhají až do 5. prosince, jídelní lístek nabídne opravdové lahůdky. Vyzkoušet můžete husí krémovou polévku nebo pečené husí stehno na kaštanech a k tomu červené zelí s brusinkami a houskovým knedlíkem. Jako dezert si objednejte domácí bezinkovou zmrzlinu. V restauraci vám během oslav nalijí také svatomartinské víno značky Valvin Dominium. 

Info: www.kocarzvidne.cz

Připravila Nikola Kricnerová

Související

Na svatého Martina zavoní Jiřákem pečená husa

Na svatého Martina zavoní Jiřákem pečená husa

I kdyby v pátek nepřijel Martin na bílém koni, na Jiřáku se stejně bude slavit. Chystají se tu totiž svatomartinské...
REKLAMA

Přidat komentář