Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
O víkendu ochutnejte zabijačku a pivo jako křen

O víkendu ochutnejte zabijačku a pivo jako křen

V Brně budou zabíjet pašíka a v Táboře degustovat stovky vzorků piv. Restaurace také nabízejí valentýnská menu a stále probíhá Grand Restaurant Festival. Kam vyrazíte vy?
10. 2. 2012 | Autor: redakce Apetitu

Domácí zabijačka, restaurace Hansen, Brno (11. února 2012)


Brněnská restaurace Hansen si na sobotu připravila zabijačku vykrmeného pašíka. Pokud ji chcete vidět od samého začátku, budete si muset přivstat. Po celý den můžete ochutnávat i nakupovat tradiční zabijačková jídla a slivovici. Ovarová polévka, prdelačka, škvarky, tlačenka, klobásky, ovar s jablečným křenem… Brno čeká pořádně mastná sobota!
Info: www.hansen-restaurant.cz

22. ročník Slavností piva v Táboře (8.–11. února 2012)


Na pět set druhů piva můžete ochutnat v těchto dnech v Táboře. Do slavností zlatavého moku se kromě velkých zavedených evropských pivovarů zapojily i minipivovary, které obvykle přinášejí chuťově osobitější vzorky. Hodnotit je můžete i vy v hotelu Palcát v každý den konání akce vždy od 17 hodin.
Info: www.slavnostipivatabor.cz


Grand Restaurant Festival, celá ČR (15. ledna–15. února 2012)


I tento víkend můžete ochutnávat jídla v nejlepších českých restauracích za zvýhodněné festivalové ceny. Šéfkuchaři nabízejí své mistrovské kousky, představí také nejlepší rodinné recepty a tradiční jídla z českých surovin.
Info: www.grandrestaurantfestival.cz


REKLAMA

Přidat komentář