Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Valentýnská večeře v Le Palais

Valentýnská večeře v Le Palais
sdílet:
14. února | Luxusní hotelová restaurace Le Papillon zve všechny zamilované na speciální pětichodové valentýnské menu. Vybrané ingredience a pokrmy se nejen výborně doplňují, ale i povzbuzují smysly. Šéfkuchař hotelu Le Palais Radek Šubrt na valentýnskou tabuli zařadil mimo jiné restované tygří krevety, nadívanou křepelku či jahodový sorbet s mascarpone.

Co: Valentýnské menu
Kdy: 14. února 2009
Kde: Restaurace Le Papillon hotelu Le Palais, U Zvonařky 1, Praha 2
Za kolik: 1050 Kč za osobu
Rezervace: Na telefonu 234 634 111

Valentýnské menu:
Welcome drink
Restované tygří krevety s tomato salzou
Petrželový krém
Křepelka nadívaná lanýžovou fáší, podávaná s růžičkovou kapustou a hříbkovou omáčkou
Jahodový kompot s jahodovým sorbetem a mascarpone
Káva a domácí pralinky

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč