Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Valentýnská večeře v Le Palais

Valentýnská večeře v Le Palais

14. února | Luxusní hotelová restaurace Le Papillon zve všechny zamilované na speciální pětichodové valentýnské menu. Vybrané ingredience a pokrmy se nejen výborně doplňují, ale i povzbuzují smysly. Šéfkuchař hotelu Le Palais Radek Šubrt na valentýnskou tabuli zařadil mimo jiné restované tygří krevety, nadívanou křepelku či jahodový sorbet s mascarpone.
21. 1. 2009 | Autor: redakce Apetitu

Co: Valentýnské menu
Kdy: 14. února 2009
Kde: Restaurace Le Papillon hotelu Le Palais, U Zvonařky 1, Praha 2
Za kolik: 1050 Kč za osobu
Rezervace: Na telefonu 234 634 111

Valentýnské menu:
Welcome drink
Restované tygří krevety s tomato salzou
Petrželový krém
Křepelka nadívaná lanýžovou fáší, podávaná s růžičkovou kapustou a hříbkovou omáčkou
Jahodový kompot s jahodovým sorbetem a mascarpone
Káva a domácí pralinky

REKLAMA

Přidat komentář