14. února | Luxusní hotelová restaurace Le Papillon zve
všechny zamilované na speciální pětichodové valentýnské menu. Vybrané
ingredience a pokrmy se nejen výborně doplňují, ale i povzbuzují smysly.
Šéfkuchař hotelu Le Palais Radek Šubrt na valentýnskou tabuli zařadil mimo
jiné restované tygří krevety, nadívanou křepelku či jahodový sorbet
s mascarpone.
Co: Valentýnské menu
Kdy: 14. února 2009
Kde: Restaurace Le Papillon hotelu Le Palais, U Zvonařky 1, Praha 2
Za kolik: 1050 Kč za osobu
Rezervace: Na telefonu 234 634 111
Valentýnské menu:
Welcome drink
Restované tygří krevety s tomato salzou
Petrželový krém
Křepelka nadívaná lanýžovou fáší, podávaná s růžičkovou kapustou a hříbkovou omáčkou
Jahodový kompot s jahodovým sorbetem a mascarpone
Káva a domácí pralinky