0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Valentýnská večeře v Le Palais

Valentýnská večeře v Le Palais
sdílet:
14. února | Luxusní hotelová restaurace Le Papillon zve všechny zamilované na speciální pětichodové valentýnské menu. Vybrané ingredience a pokrmy se nejen výborně doplňují, ale i povzbuzují smysly. Šéfkuchař hotelu Le Palais Radek Šubrt na valentýnskou tabuli zařadil mimo jiné restované tygří krevety, nadívanou křepelku či jahodový sorbet s mascarpone.

Co: Valentýnské menu
Kdy: 14. února 2009
Kde: Restaurace Le Papillon hotelu Le Palais, U Zvonařky 1, Praha 2
Za kolik: 1050 Kč za osobu
Rezervace: Na telefonu 234 634 111

Valentýnské menu:
Welcome drink
Restované tygří krevety s tomato salzou
Petrželový krém
Křepelka nadívaná lanýžovou fáší, podávaná s růžičkovou kapustou a hříbkovou omáčkou
Jahodový kompot s jahodovým sorbetem a mascarpone
Káva a domácí pralinky

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit