Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Léto v kuchyni a na grilu

Léto v kuchyni a na grilu
sdílet:
21. července | Léto svádí k nejrůznějším setkáním a party s přáteli. Víte ale, jak je pohostit bez chlebíčků a bramborového salátu? Jaroslav Zahálka vám poradí, jak připravit pohoštění, o kterém se bude ještě hodně dlouho vyprávět. Zasvětí vás nejen do tajů přípravy a servírování hamburgerů, ale naučí vás dělat i lehké předkrmy a hříšně dobré dezerty!

Co: Léto v kuchyni a na grilu
Kdy: úterý 21. července 2009 od 16:00 (kurz trvá cca. 5 hod.)
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6
Za kolik: 3500 Kč. (úhrada převodem na účet po obdržení zálohové faktury, v hotovosti nebo platební kartou na místě – nejpozději však 2 dny před začátkem kurzu)
Přihláška: na stránkách Prakulu pod názvem kurzu Grilování – steaková masa na grilu

Náplň kurzu:

  • Jak správně připravit šťavnatý domácí hamburgr jako profesionálové?
  • Jaká masa použít na šťavnaté hamburgery?
  • Jak hamburgery složit dohromady tak, aby chutnaly??
  • Jak vytvořit celé netradiční letní menu k obědu, či příjemné večeři pro Vaše hosty?

Recepty:

  • Grilovaný hovězí cheeseburger
  • Duo vepřových mini hamburgerů
  • Mušle Sv.Jakuba s květákovým pyré a malinovou redukcí
  • Brownies s vanilkovou zmrzlinou
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč