21. července | Léto svádí k nejrůznějším setkáním a party s přáteli. Víte ale, jak je pohostit bez chlebíčků a bramborového salátu? Jaroslav Zahálka vám poradí, jak připravit pohoštění, o kterém se bude ještě hodně dlouho vyprávět. Zasvětí vás nejen do tajů přípravy a servírování hamburgerů, ale naučí vás dělat i lehké předkrmy a hříšně dobré dezerty!
Co: Léto v kuchyni a na grilu
Kdy: úterý 21. července 2009 od 16:00 (kurz trvá cca. 5 hod.)
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6
Za kolik: 3500 Kč. (úhrada převodem na účet po obdržení zálohové faktury, v hotovosti nebo platební kartou na místě – nejpozději však 2 dny před začátkem kurzu)
Přihláška: na stránkách Prakulu pod názvem kurzu Grilování – steaková masa na grilu
Náplň kurzu:
- Jak správně připravit šťavnatý domácí hamburgr jako profesionálové?
- Jaká masa použít na šťavnaté hamburgery?
- Jak hamburgery složit dohromady tak, aby chutnaly??
- Jak vytvořit celé netradiční letní menu k obědu, či příjemné večeři pro Vaše hosty?
Recepty:
- Grilovaný hovězí cheeseburger
- Duo vepřových mini hamburgerů
- Mušle Sv.Jakuba s květákovým pyré a malinovou redukcí
- Brownies s vanilkovou zmrzlinou