Co: Léto v kuchyni a na grilu
Kdy: úterý 21. července 2009 od 16:00 (kurz trvá cca.
5 hod.)
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha
6
Za kolik: 3500 Kč. (úhrada převodem na účet po obdržení
zálohové faktury, v hotovosti nebo platební kartou na místě –
nejpozději však 2 dny před začátkem kurzu)
Přihláška: na stránkách Prakulu pod názvem kurzu Grilování –
steaková masa na grilu
Náplň kurzu:
- Jak správně připravit šťavnatý domácí hamburgr jako profesionálové?
- Jaká masa použít na šťavnaté hamburgery?
- Jak hamburgery složit dohromady tak, aby chutnaly??
- Jak vytvořit celé netradiční letní menu k obědu, či příjemné večeři pro Vaše hosty?
Recepty:
- Grilovaný hovězí cheeseburger
- Duo vepřových mini hamburgerů
- Mušle Sv.Jakuba s květákovým pyré a malinovou redukcí
- Brownies s vanilkovou zmrzlinou
Přidat komentář