Únorové vydání vychází už 13. 1. a zaručeně vám díky pestrým receptům české i světové kuchyně zpříjemní poslední zimní měsíc. Těšit se můžete na masopustní speciality, bezlepkové dezerty, pokrmy s exotickým ovocem, vydatné polévky a mnoho dalšího!
V únorovém Apetitu jsme uctili tradice masopustními pochoutkami. Své zasloužené chvíle slávy se dočká vepřové sádlo i netradiční kousky vepřového masa jako je jazyk, ossobuco či vepřové uši. Myslíme ovšem i na ty, kteří masu neholdují, na zoubek se totiž podíváme nemasu, chlebovníku (jackfruitu) a seitanu. Potřebujete-li uprostřed zimy trochu rozpálit, vhod vám určitě přijde ochutnávka z pořádně pikantní Chilli kuchařky. Vaši duši pak určitě ukonejší a zahřejí teplé dezerty nebo vydatné polévky. Srdce se vám rozbuší u romantických večeří pro dva, které můžete nejdříve společně uvařit a pak sníst. Nekonečnou lásku můžete vyznat i sladkou tečkou ve velkém stylu – máme pro vás recepty hned na dva legendární dorty, Pavlovu a dort Pupp, nebo ořechové moučníky bez lepku. Pokud je na vás šeď zimy už příliš dlouhá, vyrazte s námi na skok do barevných tropů. Recepty plné exotického ovoce vám zaručeně doslova prozáří den.
Apetit, napsáno s chutí.
TIP REDAKCE
Lednové číslo Apetitu je v prodeji od 13. 1. Objednat si ho ovšem můžete až do schránky – poštovné je na nás! Uniknout by vám neměla ani nabídka předplatného – k ročnímu předplatnému Apetitu mužete nyní získat např. luxusní sadu kampotského pepře.