Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Právě vychází říjnový Apetit: česká kuchyně klasicky i moderně

Apetit 10/2021
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Říjnový Apetit se jako obvykle nese v duchu české kuchyně a jejích největších pokladů.

V novém čísle vás čekají večeře jako od babičky, spolu s námi se můžete vydat letem světem španělských ptáčků či oslavit jedinečnost českého máku. Věřte, že o voňavých buchtách plněných šimlem a sypaných mákem z titulní strany se vám ještě dlouho budou zdát sladké sny, stejně tak jako o snovém pražském koláči či receptech s karamelem. Špičkoví šéfkuchaři se s vámi podělí o své vyladěné recepty na českou klasiku – nechybí poctivý vývar či koprovka. Domov můžete provonět křupavými rohlíky či domácím kváskovým chlebem. O recepty na neodolatelné moučníky ze své nové kuchařky Sladce se s námi podělila Bára Gorecká alias Máma peče doma.

Apetit, napsáno s chutí.

České číslo Apetitu je v prodeji od 16. 9. Objednat si ho ovšem můžete až do schránky – poštovné je na nás! Uniknout by vám neměla ani nabídka předplatného – k ročnímu předplatnému Apetitu mužete nyní získat péči Manufaktura z limitované edice Šípek, naši novou kuchařku Knedlíky, noky & omáčky nebo další zajímavé bonusy.

Skryt pre seznam
Autor: redakce Apetitu

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...