I za pár korun můžete na talíři stvořit velkou parádu.
Suroviny pro 4 osoby
- 6 zralých rajčat
- 2 chilli papričky
- 20 kaparů
- 1 malý řapík celeru
- 1 stroužek česneku
- 10 lístků bazalky
- špetka sušeného oregana
- sůl
- pepř
- 100 ml panenského olivového oleje
- 320 g špaget Barilla, uvařených al dente
Postup
Zbavte semen 6 zralých rajčat a nechte je na cedníku vykapat. Pokrájejte je nahrubo a v misce je promíchejte se 2 tence pokrájenými čerstvými chilli papričkami bez semen, kapary, pokrájeným malým řapíkem celeru, drceným stroužkem česneku, natrhanými lístky bazalky, špetkou sušeného oregana, solí, pepřem a 100 ml panenského olivového oleje. Nakonec vmíchejte do horkých špaget.
Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii. Pro více informací navštivte www.barilla.cz