0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Barilla Penne s tuňákem a paprikou

Barilla Penne s tuňákem a paprikou
sdílet:
Jednoduchá příprava jídla, které se nikdy neomrzí.

Suroviny pro 4 osoby 

  • 2 lžíce oleje
  • 1 jarní cibulka
  • 350 g žluté a červené papriky
  • 200 g rajčat
  • špetka chilli
  • sůl
  • 150 g tuňáka z konzervy
  • 320 g těstovin penne Barilla
  • bazalka

 

Postup 

Na 2 lžících oleje zpěňte nasekanou jarní cibulku, přihoďte proužky žlutých a červených paprik (celkem 350 g) a opékejte 3 minuty. Přidejte 200 g rajčat, na kostky, špetku chilli, sůl a vařte 20 minut. Smíchejte se 150 g tuňáka z konzervy, s uvařenými penne a bazalkou.

 

Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii.  Pro více informací navštivte www.barilla.cz

Autor: Anonym (neověřeno)

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Co je to nezdravé hubnutí a jak škodí zdraví?
  • Zdraví a výživa

Co je to nezdravé hubnutí a jak škodí zdraví?

Internet i knihy jsou plné nejrůznějších způsobů, jak zhubnout. Od jablečné diety, přes nízkosacharidovou, bezlepkovou až po různé hladovky. Jenže ne každá cesta k hubenějšímu já je zdravá. Co si můžete nezdravým hubnutím způsobit? ...

Obchod Apetit