Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Barilla Penne s tuňákem a paprikou

Barilla Penne s tuňákem a paprikou
sdílet:
Jednoduchá příprava jídla, které se nikdy neomrzí.

Suroviny pro 4 osoby 

  • 2 lžíce oleje
  • 1 jarní cibulka
  • 350 g žluté a červené papriky
  • 200 g rajčat
  • špetka chilli
  • sůl
  • 150 g tuňáka z konzervy
  • 320 g těstovin penne Barilla
  • bazalka

 

Postup 

Na 2 lžících oleje zpěňte nasekanou jarní cibulku, přihoďte proužky žlutých a červených paprik (celkem 350 g) a opékejte 3 minuty. Přidejte 200 g rajčat, na kostky, špetku chilli, sůl a vařte 20 minut. Smíchejte se 150 g tuňáka z konzervy, s uvařenými penne a bazalkou.

 

Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii.  Pro více informací navštivte www.barilla.cz

Autor: Anonym (neověřeno)

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč