Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Barilla Penne s tuňákem a paprikou

Barilla Penne s tuňákem a paprikou
sdílet:
Jednoduchá příprava jídla, které se nikdy neomrzí.

Suroviny pro 4 osoby 

  • 2 lžíce oleje
  • 1 jarní cibulka
  • 350 g žluté a červené papriky
  • 200 g rajčat
  • špetka chilli
  • sůl
  • 150 g tuňáka z konzervy
  • 320 g těstovin penne Barilla
  • bazalka

 

Postup 

Na 2 lžících oleje zpěňte nasekanou jarní cibulku, přihoďte proužky žlutých a červených paprik (celkem 350 g) a opékejte 3 minuty. Přidejte 200 g rajčat, na kostky, špetku chilli, sůl a vařte 20 minut. Smíchejte se 150 g tuňáka z konzervy, s uvařenými penne a bazalkou.

 

Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii.  Pro více informací navštivte www.barilla.cz

Autor: Anonym (neověřeno)

Apetit magazín