0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Český speciál právě v prodeji!

Český speciál 2021
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Nový speciál časopisu Apetit, který vychází 27. 10., přináší to nejlepší z našich lesů, polí, luk, vod, zahrad a dvorků.

Co je české, to je dobré! Naše země nabízí pestrost, hojnost a zajímavý výběr všeho, co dokáže zasytit. Je radost zahledět se do lesů plných hub a sladkých plodů, do sadů se stromy obtěžkanými ovocem či do polí se vzorně střiženými řádky brambor a zeleniny. A co teprve louky vonící po medu a mléku. Pojďme tu českou krásu oslavit u stolu, jak se při takových příležitostech sluší a patří. Máme totiž skvělou kuchyni plnou skvělých jídel a v novém speciálu tak najdete ty nejlepší polévky či omáčky, pokrmy z hub i brambor, moučníky jako od babičky a ještě mnohem víc.

Na co se můžete těšit v novém speciálu Apetitu?

  • Nejlepší houbové recepty
  • Poctivé polévky
  • Oblíbené omáčky a domácí knedlíky
  • Zelenina umně skrytá v dezertech
  • Mák: naše modré zlato
  • Vepřové hody
  • Rybí požehnání
  • Moučníky se špetkou nostalgie
  • Vše o mouce
  • Štědrá vánoční večeře

Přejeme vám dobrou chuť!
váš Apetit

Autor: redakce Apetitu

Apetit magazín

Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?
  • Lidé a jídlo

Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?

Someliér (nebo také sommeliér) vám v restauraci servíruje ideální víno k jídlu, které máte před sebou, a nejen to. Čím více budete o roli someliéra vědět, tím lépe budete moci plně využít jeho znalostí a zkušeností, až budete příště...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč