Nový speciál časopisu Apetit, který vychází 27. 10., přináší to nejlepší z našich lesů, polí, luk, vod, zahrad a dvorků.
Co je české, to je dobré! Naše země nabízí pestrost, hojnost a zajímavý výběr všeho, co dokáže zasytit. Je radost zahledět se do lesů plných hub a sladkých plodů, do sadů se stromy obtěžkanými ovocem či do polí se vzorně střiženými řádky brambor a zeleniny. A co teprve louky vonící po medu a mléku. Pojďme tu českou krásu oslavit u stolu, jak se při takových příležitostech sluší a patří. Máme totiž skvělou kuchyni plnou skvělých jídel a v novém speciálu tak najdete ty nejlepší polévky či omáčky, pokrmy z hub i brambor, moučníky jako od babičky a ještě mnohem víc.
Na co se můžete těšit v novém speciálu Apetitu?
- Nejlepší houbové recepty
- Poctivé polévky
- Oblíbené omáčky a domácí knedlíky
- Zelenina umně skrytá v dezertech
- Mák: naše modré zlato
- Vepřové hody
- Rybí požehnání
- Moučníky se špetkou nostalgie
- Vše o mouce
- Štědrá vánoční večeře
Přejeme vám dobrou chuť!
váš Apetit