Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Český speciál právě v prodeji!

Český speciál 2021
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Nový speciál časopisu Apetit, který vychází 27. 10., přináší to nejlepší z našich lesů, polí, luk, vod, zahrad a dvorků.

Co je české, to je dobré! Naše země nabízí pestrost, hojnost a zajímavý výběr všeho, co dokáže zasytit. Je radost zahledět se do lesů plných hub a sladkých plodů, do sadů se stromy obtěžkanými ovocem či do polí se vzorně střiženými řádky brambor a zeleniny. A co teprve louky vonící po medu a mléku. Pojďme tu českou krásu oslavit u stolu, jak se při takových příležitostech sluší a patří. Máme totiž skvělou kuchyni plnou skvělých jídel a v novém speciálu tak najdete ty nejlepší polévky či omáčky, pokrmy z hub i brambor, moučníky jako od babičky a ještě mnohem víc.

Na co se můžete těšit v novém speciálu Apetitu?

  • Nejlepší houbové recepty
  • Poctivé polévky
  • Oblíbené omáčky a domácí knedlíky
  • Zelenina umně skrytá v dezertech
  • Mák: naše modré zlato
  • Vepřové hody
  • Rybí požehnání
  • Moučníky se špetkou nostalgie
  • Vše o mouce
  • Štědrá vánoční večeře

Přejeme vám dobrou chuť!
váš Apetit

Objednat speciál Apetitu
Autor: redakce Apetitu

Apetit magazín

Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů
  • Zajímavosti

Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů

Kadeřávek je zpět a přináší do kuchyně svěží vítr! Tato superpotravina, plná vitamínů a minerálů, si získává své místo na stolech po celém světě. Připravte z něj pesto, které je nejen zdravé a snadné, ale také neuvěřitelně všestranné –...