Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Barilla Penne s cuketou a sýrem Ricotta

Barilla Penne s cuketou a sýrem Ricotta
sdílet:
Těstoviny bez masa

Suroviny pro 8 osob 

  • 1 balení Barilla Penne 
  • 3 lžíce extra panenského olivového oleje 
  • 3 šalotky nakrájené 
  • 6 stroužků česneku – rozdrcených v drtiči
  • 1 velká cuketa Julienne 
  • 4 lžíce másla 
  • 1 šálek sýra Ricotta 
  • 1/4 šálku paštiky z černých lanýžů 
  • 1 polévková lžíce oleje z bílých lanýžů 
  • 1/2 lžičky soli 
  • 1/4 lžičky čerstvě mletého černého pepře

 

Časová náročnost 
10 minut příprava + 20 minut vaření 

  1. Ve velké pánvi rozehřejte olivový olej na středním plameni. 
  2. Přidejte šalotku a česnek; smažte 3–4 minuty do změknutí.
  3. Přidejte cuketu a máslo; vařte 10 minut, za občasného míchání. 
  4. Přidejte ricottu, paštiku z černých lanýžů a lanýžový olej, duste na mírném ohni po dobu 5 minut. 
  5. Penne uvařte dle návodu na obalu; sceďte a vraťte zpátky do hrnce. 
  6. Přidejte směs s ricottou, sůl a pepř s teplými těstovinami a vše dobře promíchejte. 
  7. Servírujte na talíře a podávejte.  

 

Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii. 
Pro více informací navštivte www.barilla.cz

Autor: Anonym (neověřeno)

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč