Co pro vás redakce Apetitu připravila? Tipy na velikonoční dekorace, které snadno vyrobíte doma v kuchyni. Letos ozdobte jarní stůl věncem s kynutými ptáčky, hnízdy s barevnými vajíčky a z malovaných vaječných skořápek udělejte vázičky na kytky. K nazdobenému stolu jsme pro vás vyladili sváteční menu, které je důvodem, proč pozvat rodinu či přátele na oběd. Jeho přípravu zvládnou i naprostí začátečníci. Nechybí svěží polévka ani famózní dort s malinami a pistáciemi. A navíc naše nejoblíbenější recepty na velikonoční nádivky, plněná vejce a dobroty, které se doslova zelenají na talíři.
Zajíčci pro koledníky
Vlastnoručně vyrobená sladká vajíčka a zajíčci udělají koledníkům větší radost než kupované sladkosti. Pusťte se s námi do přípravy velikonočního zajíčka z tvarohového těsta, zajíčkového dortu, čokoládových vajíček na špejli, žužu zajíčků a mrkvových muffinů se zaječími oušky.
Dále v čísle
Jehněčí kolínko, recepty z rebarbory, 3× mleté maso, zásoby do mrazáku, test majonéz a metliček, znovuzrození kváskového chleba a další
Apetit duben 2013 vychází ve čtvrtek 21. března. Koupíte ho v novinových stáncích za 54,90 Kč/1,99 €.