Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vepřové maso v houbové omáčce

AD
vepřové s hořčičnou omáčkou
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:
Komerční článek

Propagace značky MAGGI.
Apetitonline.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 40 minut
 
Suroviny pro 4 osoby:

  • 1 kg vepřového masa
  • 15 g sušených hub
  • 300 ml vody
  • 200 ml smetany 33%
  • 20 g polohrubé mouky
  • sůl
  • 1 kalíšek MAGGI Gurmánský bujón Hovězí

 Maso nakrájíme na nudličky a osolíme. Osmažíme na oleji a podlijeme vodou. K masu přidáme sušené houby a dusíme 30–35 minut. Mouku a Maggi Gurmánský bujón Hovězí rozmícháme ve smetaně a přilijeme k masu a ještě 5 minut povaříme. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo s těstovinami.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč