Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dýňové speciality v restauraci Kočár z Vídně

Dýňové speciality v restauraci Kočár z Vídně
sdílet:
Restaurace Kočár z Vídně nabízí pravé rakouské speciality, na jejím jídelním lístku nyní objevíte sezonní pokrmy z dýně.

Typická rakouská kuchyně


Kočár z Vídně je první rakouská restaurace v Praze. Na jídelním lístku nechybí typické rakouské pokrmy jako oblíbený vídeňský řízek přes celý talíř, který je připraven z telecího masa, nebo slavný tafelspitz – libová hovězí špička podávaná s křenovou nebo pažitkovou omáčkou. 

 

 

Pestrá sezonní nabídka


Letošní podzim v nově otevřené restauraci bude ve znamení dýně. V nabídce je dýňový štrúdl s bylinkami, typická vídeňská dýňová polévka nebo vepřový steak na šalvěji s dýní a ke konci podzimu vám v restauraci nabídnou výtečnou zvěřinu.

Info: www.kocarzvidne.cz

 

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč