Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

GROHE Blue® Home – váš soukromý pramen dokonalé chuti a požitku z vody

AD
kuchyňský dřez
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Ušetřete čas i úložný prostor. V dnešní době již nemusíte tahat těžké lahve s balenou vodou ze supermarketu a mít starosti s jejich uskladněním a následnou recyklací.

Místo toho budete mít zdroj osvěžující, filtrované vody v podobě stylové kuchyňské baterie, která vám vždy poskytne vodu vychlazenou na tu správnou teplotu, perlivou, jemně perlivou nebo neperlivou. Přivítejte revoluci v kuchyni. Představujeme systém GROHE Blue® Home.

baterie baterie

Kompaktní design a snadná instalace

Díky systému GROHE Blue® Home vám již nikdy nedojdou zásoby pitné vody – ani v případě, že vás přátelé zaskočí neočekávanou návštěvou. Sada obsahuje speciální vodovodní baterii a průtokový chladič s integrovaným filtrem a karbonizační lahví CO2. Vaše rodina a přátelé si chuť této čerstvě filtrované vody okamžitě zamilují. Díky své kompaktní konstrukci umožňuje systém snadnou instalaci do téměř jakékoliv kuchyně v několika jednoduchých krocích. Chladič vyžaduje kuchyňskou linku o minimální šířce pouze 30 cm. Integrovaný filtr, který vodu zbavuje nežádoucích látek, i karbonizační lahev CO2, která vodě dodává nasycení, lze snadno vyměnit zepředu.

grohe bue grohe bue

Voda ze systému GROHE Blue® Home skvěle chutná a šetří peníze.

Systém GROHE Blue® Home je navíc skvělým doplňkem zdravého životního stylu. Výzkumy prokázaly, že lidé pijící kohoutkovou vodu jí ve výsledku vypijí více než příznivci vody balené. GROHE Blue® Home vám rovněž přinese úspory, jelikož snižuje náklady na pitnou vodu až o 60% oproti nakupování balené vody předních výrobců.

kuchyňský dřez

Ozdoba každé kuchyně

Vodovodní baterie systému GROHE Blue® Home se stanou středem pozornosti každé kuchyně. Jsou elegantně štíhlé, disponují intuitivním ovládáním dotykem a jsou k dispozici v chromové barvě nebo nerezové povrchové úpravě. Můžete si rovněž vybrat ze tří různě vysokých výpustí. Kromě verze Duo, která obsahuje separované rozvody pro filtrovanou a nefiltrovanou vodu, nabízí společnost GROHE také verzi Mono určenou pro instalaci vedle již existující, standardní vodovodní baterie.  

Autor: kojzarova.m

Apetit magazín

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?
  • Kvízy

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?

Ne vše staré je špatné, což jistě platí o retro sladkostech. Některé z nich přežily obě války, minulý režim i jeho pád a pár z nich dokonce vstoupilo do nového tisíciletí, jiné jsou již jen mlhavou vzpomínkou, kterou si naše paměť...