Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Představujeme kuchařku Studené večeře: Na chleba s máslem zapomeňte, s nášimi recepty budete večeřet jako králové

Kuchařka Studené večeře
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Kuchařka Studené večeře přináší inspiraci na dny, kdy nestíháte nebo nechcete večer vařit. V knize najdete téměř stovku receptů na sendviče a pomazánky, saláty, misky hojnosti, studené polévky, tradiční jídla ze syrového masa a ryb nebo omáčky bez vaření. Příprava receptů je tak snadná, že většinou nemusíte zapnout sporák nebo troubu. Díky knize už nikdy nebudete mít pocit, že v rámci rychlých studených večeře točíte neustále dokola ta samá jídla.

V kapitole sendviče a pomazánky poradíme, jak obložené pečivo skládat, čím jej plnit nebo mazat a jak dochucovat – získáte tipy na nejrůznější dipy, omáčky a pomazánky.

Své favority najdete i mezi saláty, kde snadno využijete zbytky masa z předešlého dne. Do kuchařky jsme vybrali takové saláty, které poslouží jako plnohodnotná večeře a nebudete po nich mít hlad. Najdete zde zeleninové i těstovinové saláty, a přidáváme i recepty na zálivky. Svoji kapitolu mají i misky hojnosti – variace na salát, kdy do každé misky naskládáte spoustu zdraví prospěšných surovin.

Skryt pre seznam

Studené polévky přinesou osvěžení v teplých dnech. V kapitole najdete klasiku, jako je španělské gazpacho, polévku vichyssoise, ale také okurkovou polévku s krevetami nebo jahodové gazpacho.

Své místo v kuchařce mají i maso a rybí plody, které se podávají zasyrova. Nechybí oblíbený tatarák, ceviche ani suši. Kuchařku uzavírá kapitola omáček bez vaření, které připravíte během chvilky.

Kuchařka Studené večeře vám pomůže s rychlými večeřemi během celého roku. Je variabilní – především sendviče nebo saláty můžete obměňovat podle chuti. Přidáváme i spoustu dalších tipů na recepty z našeho webu Apetitonline.cz.

Studené večeře – Inspirace na rychlá jídla po celý rok
Kuchařka vychází 23. května 2024.

V kuchařce Studené večeře najdete tyto kapitoly:

  • Sendviče a pomazánky

  • Pestré saláty

  • Misky hojnosti

  • Studené polévky

  • Tatarák & spol.

  • Omáčky bez vaření

Skryt pre seznam

Související články

Apetit magazín