Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Shopping Fever tentokrát on-line!

Shopping Fever
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Ani letos nepřijdete o svou oblíbenou slevovou akci časopisů ELLE, JOY A Marie Claire – Shopping Fever. Konat se bude od pátku 17. do neděle 19. dubna. Kvůli výhodným nákupům ale tentokrát nemusíte ani na chviličku opustit pohodlí a bezpečí domova!

 
Karanténa nám všem udělala tlustou čáru přes rozpočet. A to nejen metaforicky, ale i doslovně. O to víc nám přijde vhod víkend plný výhodných nákupů – Shopping Fever, během kterého můžete využít některou z více než 120 on-line nabídek a nakupovat za nejnižší ceny. Ať už si chcete zútulnit byt, v němž teď pravděpodobně trávíte doslova každou chvíli, rozšířit kuchyň o nové praktické pomocníky, kteří vám ušetří práci, lehce osvěžit svůj šatník nebo si prostě jen udělat malou radost, rozhodně si vyberete a ještě navíc parádně ušetříte
 
Díky mobilní aplikaci Shopping fever budete mít vždy dokonalý přehled o všech zúčastněných obchodech, nabídkách i slevách. Své nákupy si tak můžete předem naplánovat, a poté je v klidu a pohodě provést z pohodlí domova. Odpadá i zdlouhavé stříhání papírových kuponů či čekání ve frontě. 
 
Pro ty z vás, kteří již mají doma časopisy ELLE, JOY a Marie Claire se slevovou přílohou, máme dobrou zprávu. Díky unikátnímu kódu, který naleznete na první straně přílohy, si detaily nabídek v aplikaci nejen otevřete, ale nyní k nim získáte i rozšířené elektronické kupony, a to vše ZDARMA. Teď už vám žádná nabídka rozhodně neuteče!

Slevy 40 % na vybrané kuchařky a zlevněné předplatné

V rámci Shopping Fever jsme nezapomněli ani na oblíbené kuchařky z edice Apetit. Během konání akce koupíte na našem e-shopu ochod.apetitonline.cz vybrané tituly se slevou 40 %, můžete tak rozšířit svou sbírku o další kousky plné ověřených receptů. Výrazně levněji během Shopping fever pořídíte i předplatné Apetitu a dalších časopisů vydavatelství Burda.

Shopping Fever

Apetit magazín