Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zářijový Apetit právě v prodeji: Čeká vás nová škola vaření s Markem Raditschem, dezerty z podzimního ovoce či nové květákové variace

Apetit 9/2022
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Se zářijovým vydáním Apetitu, který je v prodeji od 18. 8. 2022, si užijete ten nejlahodnější příchod podzimu.

Zářijové číslo Apetitu vás příjemně naladí na nadcházející babí léto a první podzimní dny. Jedlé suvenýry z prázdninových cest společně proměníme v lahodné večeře. Nahlédneme do nové kuchařky Tradice – lidové zvyky a recepty a tím nejchutnějším způsobem oslavíme dožínky. V nové škole vaření vás Marek Raditsch bude každý měsíc učit mistrovsky zpracovat obyčejné suroviny. Začínáme houbami a dýní!

Podzimní ovoce vás zláká k pečení těch nejsladších dezertů, zatímco nové květákové recepty a pestrá jídla plná zeleniny vás budou svádět k experimentům v kuchyni. Nechybí ani nové nápady na neotřelé sendviče, které budou chutnat dětem o přestávce i vám v práci. Pod pokličku nahlédneme také školním jídelnám a zjistíme, jak se změnily a jakou roli hrají v životě dětí.

Zářijový Apetit je v prodeji od 18. 8. 2022.

Apetit, napsáno s chutí.

TIP REDAKCE
Zářijový Apetit je v prodeji od 18. 8. Objednat si ho ovšem můžete až do schránky – poštovné je na nás! Uniknout by vám neměla ani nabídka předplatného – k ročnímu předplatnému Apetitu mužete nyní získat například ochutnávkovou sadu čajů a koření od Sonnentor, jednu z nových kuchařek Apetitu a další zajímavé dárky nebo ho pořídit s úžasnou slevou. 

Autor: Martina Kojzarová

Apetit magazín