0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

5 kuchařek, které si vychutnat na podzim

5 kuchařek, které si vychutnat na podzim
sdílet:
S padajícím listím se uchylujeme do kuchyně, rozpalujeme troubu a kouzlíme teplo domova, které voní podzimními plody a kořením. Vybrali jsme pro vás kuchařkové novinky i osvědčené stálice, které vás provedou podzimním vařením.

Snadno & rychle

111 receptů od šéfa Pražského kulinárního institutu Romana Vaňka vám zjednoduší vaření ve všední dny. Kniha je skvělá pro všechny, kdo potřebují funkční nápady na rychlá rodinná jídla a nemají v týdnu čas na vaření. Koupíte v e-shopech za 399 Kč.

Brambory

Od polévky až po dezert. Sto receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Ochutnejte nejlepší bramborové pokrmy z jednoho hrnce, křupavé placky, lahodné kaše, úžasné knedlíky i vláčné pečivo. Kniha k dostání v knihkupectvích za 299 Kč.

Velká sýrová nakládačka

Zakladatelky stejnojmené soutěže Katka Suchá a Iva Bartošová napsaly knihu, díky které budete vždy dobře naložení. Zúročily v ní recepty z devíti ročníků soutěže a své vlastní hermelínové experimenty. V knize najdete recepty tradiční i spoustu opravdu odvážných kousků. Stojí 164 Kč.

Regionální kuchařka 

Všechny chutě Čech, Moravy a Slezska spojila do jedné kuchařky gastronomická novinářka Petra Pospěchová. Najdete v ní jihočeské noky s borůvkovým žahourem, podkrkonošské kyselo, chodské koláče, kapra namodro a další krajová jídla, milovaná i pozapomenutá. Knihu koupíte za 499 Kč.

Úsporná kuchařka

Anuše Kejřová knihu napsala v roce 1905 a okamžitě sklidila velké ovace. I po více než sto letech je co se z ní učit. Rychlé a chutné večeře, velká menu i klasické dezerty. Úsporná kuchařka je milou exkurzí do let minulých. Koupíte ji v knihkupectvích, pro lepší cenu se po ní poohlédněte v antikvariátech, kde ji seženete doslova za hubičku.

Autor: jana.koprivova

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...

Obchod Apetit