Babiččina volba: kvalitní a poctivá mouka

Babiččina volba: kvalitní a poctivá mouka
sdílet:
Komerční článek - Proč je ze všech přísad nejdůležitější mouka? Je totiž základem, bez kterého se žádné pečení neobejde.

Propagace značky Unimills.
Apetitonline.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

Jsou ženy, o jejichž bábovkách, knedlících a vánočkách se pějí ódy po několik generací. Recept je přitom poměrně jednoduchý: vařit s láskou a z poctivých ingrediencí. Jednou z nich je i špičková česká mouka značky Babiččina volba.

BabickaMouka je základem, bez kterého se žádné pečení neobejde a jehož kvalita je pro výsledek vaší práce rozhodující. Výběru mouky je tedy potřeba věnovat pozornost. Babiččina volba je nová značková mouka vyrobená z prvotřídního českého obilí, jehož výběr a zpracování jsou podrobeny pečlivé kontrole.

Zrno se mele v Polabí ve mlýně, jehož tradice sahá až do roku 1870 a kde díky bohatým zkušenostem vědí, jak vyrobit mouku té nejvyšší kvality. Babiččinu volbu navíc koupíte v atraktivním obalu opatřeném pečetí, jež je zárukou toho, že jste první, kdo ji otevřel.

Až tedy budete příště zadělávat na voňavá domácí potěšení, vyzkoušejte Babiččinu volbu a nezapomeňte kromě špetky soli přidat i hrst úsměvu a lásky. Možná se k vám donese, že nikdo tak dobrou bábovku jako vy neumí – a že to bude i něčím jiným, než jen osvědčeným receptem, protože vám pri vašem hvězdném pečení pomáhá i Babiččina volba.

Babiccina volba
 Vyhrajte kurz vaření v hodnotě 8 000 Kč


Vyzkoušejte novou mouku Babiččina volba a vyhrajte kurz vaření v Pražském kulinářském institutu. 

Více na stránkách www.babiccinavolba.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Koprová omáčka na 6 různých způsobů
  • Tipy redakce

Koprová omáčka na 6 různých způsobů

Některými milovaná a jinými nenáviděná omáčka z kopru neodmyslitelně patří do české národní kuchyně. Někdo ji rád s bramborami a vejcem, jiný s knedlíkem a masem. Jak ještě si ji můžete vychutnat? Připravili jsme pro vás šest variací. ...
Představujeme novinku z edice Apetit: Jahody
  • Tipy redakce

Představujeme novinku z edice Apetit: Jahody

Nová kuchařka z edice Apetit – Jahody, vychází už 19. 5. 2022. Je ódou na naše nejoblíbenější letní ovoce. Voňavé sladké jahody jsme nechali zazářit ve více než 130 receptech a tipech. ...
SOUTĚŽ: Hlasujte o nejoblíbenější jahodový dezert a vyhrajte
  • Soutěže

SOUTĚŽ: Hlasujte o nejoblíbenější jahodový dezert a vyhrajte

Sezona jahod je v plném proudu a s ní přicházejí ty nejlákavější pochoutky v podobě šlehačkových pohárů, tvarohových dezertů, jednoduchých bublanin a koláčů, zmrzlin i sofistikovaných dortů a zákusků. Všechny spojuje čerstvost, neodolatelná...
Za vůní dálek: kubánská kuchyně
  • Zajímavosti

Za vůní dálek: kubánská kuchyně

Cestování je o poznávání cizí krajiny i tamější kultury, se kterou je jídlo neodmyslitelně spojeno. Vydejte se s námi za vůní dálek, dnešní zastávkou bude Kuba. Trochu exotiky si tak můžeme užít všichni! Vydejte se s námi do exotické,...

Obchod Apetit