0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Bezplatná degustace italských vín v restauraci Hansen

Bezplatná degustace italských vín v restauraci Hansen
sdílet:
Večer 18. listopadu bude v oblíbeném brněnském podniku Hansen patřit degustaci italských vín a zvěřinových delikates.

Degustační večer zahájí ochutnávka zajímavých italských vín, kterou vás provede vinař Petr Hanuš. Po bezplatné vinné degustaci následuje večeře plná skvělých lahůdek. Šéfkuchař restaurace Hansen Radim Procházka dbá na sezonní vaření a použití lokálních surovin. Rád také vaří z čerstvých surovin, které byly vypěstovány s ohledem na přírodu a životní prostředí. Ochutnejte jeho kuchyni na degustační večeři 18. listopadu.

Menu degustační večeře:



  • Aspik z vařeného hovězího masa a zeleniny, dýňový olej
  • Pohořelický candát vařený ve víně a páře se sladkokyselou zeleninou
  • Galantina z křepelky na zelené čočce, křepelčí vejce
  • Srnčí ragout na červeném víně s liškami, bramborová terinka s rozmarýnem
  • Pečené švestky ve vanilkovém krému, makový nok

Co: Degustační menu
Kdy: 18. listopadu 2010 od 17.30 hodin
Kde: Restaurant Hansen, Komenského náměstí 8, Brno
Za kolik: 785 Kč (degustace vín zdarma)
Info: www.hansen-restaurant.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Komerční sdělení
Superpotraviny dobývají svět. Po kterých Češi šílí?
  • Zdraví a výživa

Superpotraviny dobývají svět. Po kterých Češi šílí?

Superpotraviny a takzvané potraviny budoucnosti si čím dál více získávají na popularitě. Pandemie koronaviru, ale také obavy o životní prostředí přivedly mnoho Čechů ke zdravější stravě. Které značky jsou nejpopulárnější? A proč Češi šílí...
Co pijí Řekové? Poznejte ouzo s chutí lékořice
  • Tipy a triky

Co pijí Řekové? Poznejte ouzo s chutí lékořice

Poznejte s námi jeden ze symbolů Řecka –⁠ alkoholický nápoj ouzo (čti úzo) výjimečný svou lékořicovou chutí. Z čeho se ouzo vyrábí, jak ho správně pít a co je takzvaný ouzo efekt? ...
Jak na masové kuličky
  • Tipy a triky

Jak na masové kuličky

Dají se různě ochucovat  a připravit na sto způsobů. Lze je péct v troubě a taky mrazit. Masové kuličky mají jenom samá plus a na našich redakčních večírcích zmizí vždycky jako první. Potřebujete další důvod k tomu je vyzkoušet? ...
KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?

Knedlo vepřo zná každý – oblíbený český pokrm nabízejí nejen hospody a restaurace ale také školní jídelny a kantýny. Česká kuchyně má ovšem daleko víc co nabídnout. Důkazem jsou speciality z českých a moravských koutů. Schválně, s kolika z...
Komerční sdělení
Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!
  • Lidé a jídlo

Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!

Sladká, příjemně nadýchaná a křupavá svačinka, která se doslova rozpustí na jazyku a vy si ji nejlépe vychutnáte v kombinaci s oblíbenou kávou nebo čajem. Takové chvíle moc nestojí, o to důležitější a povznášející v životě jsou. Užijte si...

Obchod Apetit