Večer 18. listopadu bude v oblíbeném brněnském podniku Hansen patřit degustaci italských vín a zvěřinových delikates.
Degustační večer zahájí ochutnávka zajímavých italských vín, kterou vás provede vinař Petr Hanuš. Po bezplatné vinné degustaci následuje večeře plná skvělých lahůdek. Šéfkuchař restaurace Hansen Radim Procházka dbá na sezonní vaření a použití lokálních surovin. Rád také vaří z čerstvých surovin, které byly vypěstovány s ohledem na přírodu a životní prostředí. Ochutnejte jeho kuchyni na degustační večeři 18. listopadu.
Menu degustační večeře:
- Aspik z vařeného hovězího masa a zeleniny, dýňový olej
- Pohořelický candát vařený ve víně a páře se sladkokyselou zeleninou
- Galantina z křepelky na zelené čočce, křepelčí vejce
- Srnčí ragout na červeném víně s liškami, bramborová terinka s rozmarýnem
- Pečené švestky ve vanilkovém krému, makový nok
Co: Degustační menu
Kdy: 18. listopadu 2010 od 17.30 hodin
Kde: Restaurant Hansen, Komenského náměstí 8, Brno
Za kolik: 785 Kč (degustace vín zdarma)
Info: www.hansen-restaurant.cz