0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Bojujte proti nachlazení českou zeleninou

Bojujte proti nachlazení českou zeleninou
sdílet:
Čerstvá zelenina a ovoce, to je půlka zdraví a vaše imunita vás za takové zásobení vitaminy bude milovat. Zelenina s označením bio je, co se nutričních hodnot týče, tou nejlepší volbou, pokud ale taková není ve vašem okolí k dostání nebo je pro vás moc drahá, poohlédněte se po zelenině s označením IPZ. 

Zelenina s označením IPZ je zelenina pocházející z českých luhů a hájů, která byla vypěstovaná v integrovaném systému produkce zeleniny (IPZ). Při pěstování takové zeleniny jsou upřednostňovány ekologicky přijatelné metody a v minimální míře používány chemické látky. Velký důraz je také kladen na co nejnižší obsah cizorodých látek. Zelenina je pak daleko zdravější a výrazně chutnější než ta běžná. Koupíte ji například v Penny Market.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit