Jahody & smetana
Připravili jsme pro vás božsky dobré dezerty z červených jahod a bělostné smetany. Ochutnáte zmrzlinu, koláč, nadýchané mille-feuilles, krémovou terinu, pěnovou roládu nebo mandlový dort?
Party pro děti
Uspořádejte oslavu, kterou si děti opravdu užijí. S naším návodem připravíte snadné pohoštění, které děti nadchne. Po pomerančových minimuffinech a domácích hranolkách se jen zapráší.
Učíme se od mistra: italské pečivo
Piero Barone peče italské pečivo podle tradičních receptur. Používá při tom jen vodu, mouku, přírodní kvásek a sůl. Voňavý italský chléb nebo ciabattu si nyní můžete upéct i vy!
Vepřová žebra
V seriálu o mase vás Václav Frič naučí, jak připravit dokonalá grilovaná vepřová žebra s BBQ omáčkou.
Dále v čísle
Osvěžující mátové recepty, jarní zelenina v kuchyni, test tuňáků v konzervě, zeleninové přílohy pro celou rodinu a další