Červnový Apetit chutná po jahodách se smetanou

sdílet:
Dnes vychází červnové číslo časopisu Apetit. Představí vám božské dezerty, které vzniknou spojením jahod se smetanou. Také vám poradí, jak uspořádat skvělou party pro děti, jak upéct dokonalé pečivo jako italský mistr a jak v kuchyni využít svěžest jarní zeleniny.

Jahody & smetana


Připravili jsme pro vás božsky dobré dezerty z červených jahod a bělostné smetany. Ochutnáte zmrzlinu, koláč, nadýchané mille-feuilles, krémovou terinu, pěnovou roládu nebo mandlový dort?

Party pro děti


Uspořádejte oslavu, kterou si děti opravdu užijí. S naším návodem připravíte snadné pohoštění, které děti nadchne. Po pomerančových minimuffinech a domácích hranolkách se jen zapráší.

Učíme se od mistra: italské pečivo


Piero Barone peče italské pečivo podle tradičních receptur. Používá při tom jen vodu, mouku, přírodní kvásek a sůl. Voňavý italský chléb nebo ciabattu si nyní můžete upéct i vy!

Vepřová žebra


V seriálu o mase vás Václav Frič naučí, jak připravit dokonalá grilovaná vepřová žebra s BBQ omáčkou.

Dále v čísle


Osvěžující mátové recepty, jarní zelenina v kuchyni, test tuňáků v konzervě, zeleninové přílohy pro celou rodinu a další
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit