0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Česká chuťovka představí regionální pokrmy

Česká chuťovka představí regionální pokrmy
sdílet:
Tradiční jídla českých regionů chce představit nový gurmánský festival Česká chuťovka v polovině září na pražské Kampě.

Inspirace z Německa


„Každý zná olomoucké syrečky, hořické trubičky, ale to je všechno,“
konstatoval Adam Weber z pořádající společnosti. Ta se inspirovala festivalem v německém Stuttgartu, kde se každoročně podobný veletrh koná.

Soutěž o potravinářský výrobek


Součástí festivalu bude také vyhlášení druhého ročníku soutěže o Dobrý tuzemský potravinářský výrobek Česká chuťovka. Podle Blanky Turturrové z organizace Slow Food je cílem poukázat na potraviny, které obsahují minimální množství chemických přípravků a barviv.


Kdy:  16.–19. září 2010
Kde: V Praze na Kampě

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Škola vaření: chilli omáčka
  • Tipy a triky

Škola vaření: chilli omáčka

Tomu říkáme vášeň! Domácí chilli omáčka inspirovaná asijskou kuchyní vás roztetelí a dodá letnímu vaření říz.   ...
Pochoutky, které by na zahradní party neměly chybět
  • Jak na to

Pochoutky, které by na zahradní party neměly chybět

Připravte pro hosty na zahradní party originální pochoutky, po kterých se budou moci utlouct. Vybrali jsme jich pro vás některé, se kterými nemůžete šlápnout vedle. Od drobných předkrmů pro první návštěvníky, přes hlavní chod...
Jak na konzervování ovoce a zeleniny?
  • Tipy a triky

Jak na konzervování ovoce a zeleniny?

Mohlo by se zdát, že domácí konzervování už patří minulosti. Nicméně naše babičky se na zimu vždy poctivě připravovaly a měly díky němu vystaráno. Tak proč to nezkusit také? Poradíme vám, jak vybrat správnou metodu pro různé druhy ovoce a...

Obchod Apetit