Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Český speciál časopisu Apetit je tu!

speciál Apetitu - Česko
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Speciální podzimní vydání Apetitu, které vychází 12. 10. 2017, je celé věnované naší domovině a především naší kuchyni, na které jsme vyrostli a kterou milujeme. V tomto speciálu se nebudeme věnovat posledním výkřikům gastronomie, ale zůstaneme v české kotlině, abychom si připomněli bohatství našich surovin.

Vypravíme se křížem krážem celým Českem za regionálními potravinami a poradíme vám, co si z nich uvařit. Pozornost zaměříme i na dary sezony, jako jsou brambory, jablka, hrušky, červená řepa a houby. Můžete si být jisti, že z tak kvalitních produktů uvaříte jen skvělé pokrmy!

Připomeneme si klasická česká jídla, která zahřejí na těle i duši – gulášová polévka, bramboráky nebo vepřo knedlo zelo. Podíváme se na farmu do Sasova i do Přátelského pivovaru Malešov. U piva ještě zůstaneme – pozveme vás na naše redakční setkání, kde nechybí spousta dobrého jídla. Naše chuťové pohárky totiž čas od času uspokojí takové hity jako utopenec, tatarák nebo smažák. A vůbec se za to nestydíme! Poradíme vám také, jak se orientovat ve značkách kvality a co symboly vypovídají o produktech s tímto označením.

Pro nadcházející období je typická česká kuchyně jako stvořená. Užijte si ji společně s námi!

Váš Apetit

speciál Apetitu - Česko

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč