0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Český speciál časopisu Apetit je tu!

speciál Apetitu - Česko
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Speciální podzimní vydání Apetitu, které vychází 12. 10. 2017, je celé věnované naší domovině a především naší kuchyni, na které jsme vyrostli a kterou milujeme. V tomto speciálu se nebudeme věnovat posledním výkřikům gastronomie, ale zůstaneme v české kotlině, abychom si připomněli bohatství našich surovin.

Vypravíme se křížem krážem celým Českem za regionálními potravinami a poradíme vám, co si z nich uvařit. Pozornost zaměříme i na dary sezony, jako jsou brambory, jablka, hrušky, červená řepa a houby. Můžete si být jisti, že z tak kvalitních produktů uvaříte jen skvělé pokrmy!

Připomeneme si klasická česká jídla, která zahřejí na těle i duši – gulášová polévka, bramboráky nebo vepřo knedlo zelo. Podíváme se na farmu do Sasova i do Přátelského pivovaru Malešov. U piva ještě zůstaneme – pozveme vás na naše redakční setkání, kde nechybí spousta dobrého jídla. Naše chuťové pohárky totiž čas od času uspokojí takové hity jako utopenec, tatarák nebo smažák. A vůbec se za to nestydíme! Poradíme vám také, jak se orientovat ve značkách kvality a co symboly vypovídají o produktech s tímto označením.

Pro nadcházející období je typická česká kuchyně jako stvořená. Užijte si ji společně s námi!

Váš Apetit

speciál Apetitu - Česko

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...

Obchod Apetit