Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Chleba k večeři

Chleba k večeři
sdílet:
Každý z nás má občas den, kdy mu připadá, že víc než chleba s máslem k večeři připravit nezvládne. Přitom k tomu, abyste kousek pečiva proměnili v báječnou večeři, stačí pár surovin a nápady Mileny Volfové, autorky kuchařky Chléb v hlavní roli.

Spolu s redaktorkou Katkou Švejdovou pro vás Milena Volfová připravila například zapečené housky s pikantními fazolemi, ciabattu s pečeným česnekem, lisovaný letní sendvič, chléb se svěžími okurkami a makrelou či jarní sendvič se ztraceným vejcem a špenátem.

Recepty na skvělé večeře z chleba najdete v květnovém vydání časopisu Apetit.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín