Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Chleba k večeři

Chleba k večeři
sdílet:
Každý z nás má občas den, kdy mu připadá, že víc než chleba s máslem k večeři připravit nezvládne. Přitom k tomu, abyste kousek pečiva proměnili v báječnou večeři, stačí pár surovin a nápady Mileny Volfové, autorky kuchařky Chléb v hlavní roli.

Spolu s redaktorkou Katkou Švejdovou pro vás Milena Volfová připravila například zapečené housky s pikantními fazolemi, ciabattu s pečeným česnekem, lisovaný letní sendvič, chléb se svěžími okurkami a makrelou či jarní sendvič se ztraceným vejcem a špenátem.

Recepty na skvělé večeře z chleba najdete v květnovém vydání časopisu Apetit.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč