„Jako první v České republice uvádíme na scénu typický francouzský slaný koláč tarte flambée. Nechybějí samozřejmě šneci, drůbež a maso na grilu plus speciality jako telecí hlava nebo hovězí bourguignon,“ uvedl Jan Ivanco, generální manažer Brasserie La Gare a Belgian Beer Cafe Les Moules. Denní menu začíná na 89 korunách.
Po obědě koláč nebo dortík
Po obědě si můžete k šálku kávy Filicori dát koláč nebo dort přímo ze zdejší domácí cukrárny a pekárny.
K vinotéce časem přibude i prodejna pralinek
Brasserie La Gare je jednou z mála restaurací v Praze, kde vám nabídnou francouzské víno i v karafách po 0,25 l a 0,5 l. Navíc je ve zdejší vinotéce můžete ochutnat a zakoupit. Do budoucna se plánuje i Chocolatierie s ukázkou výroby pralinek a lanýžů a jejich prodejem.
Kde: V Celnici 3, Praha 1
Otevírací doba: 11–23 hod.