0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Degustační večer

Degustační večer
sdílet:
23. dubna | V pražské restauraci v Iron Gate Restaurant pro vás ve spolupráci s Vino Markuzzi chystají italský večer plný vybraných lahůdek a skvělého vína. Přijďte okusit, jak chutná salátek s chobotničkami, dýňové rizoto či telecí ramínka v červeném víně Nebbiolo.

Co: degustační večer
Kdy: čtvrtek 23. dubna 2009 od 19.00
Kde: Iron Gate Restaurant, Michalská 19, Praha 1-Staréměsto
Za kolik: 1350 Kč na osobu
Rezervace: tel. +420 225 777 777, e-mail: [email protected],[email protected]
Info: www.irongate.cz
="mailto:[email protected]">

Menu:

  • Aperitiv

    Rustico Prosecco di Valdobbaidene DOC, Nino Franco, Veneto

  • Amuse bouche

    Salát z chobotnice, rukoly a cherry rajčátkek, olivový olej sansa a sůl Maldon

    ‚Monte Fiorentine‘ Soave Classico 2008 DOC, Ca’Rugate, Veneto

    Gavi di Gavi 2007 DOCG, Villa Sparina, Piemonte

    Dýňové rizoto s vínem Amarone zdobené sakura bylinkami

    Prail Sauvignon 2007 DOC, Colterenzio, Alto Adige

    Chardonnay Langhe ‚Elioro‘ 2006 DOC, Cordero di Montezemolo, Piemonte

  • Sorbet

    Dušená telecí ramínka v červeném víně Nebbiolo, polentový timbál a máslová zelenina

    Barbera d’Alba ‚Vignota‘ DOC 2007, Conterno Fantino, Piemonte

    Langhe Nebiolo d’Alba DOC 2007, Cordero di Montezemolo, Piemonte

  • Degustační překvapení ZZ

    Meruňkový tart s čerstvým ovocem a drobenkou, crème anglaise

    ‚La Serra‘ Moscato d’Asti DOCG 2008, Marchesi di Gresy, Piemonte

  • Káva
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak vybrat nejlepší olivový olej a co s ním podniknout
  • Tipy a triky

Jak vybrat nejlepší olivový olej a co s ním podniknout

Olivovému oleji se připisují skvělé účinky jako dlouhověkost a zdraví. Je nedílnou součástí středomořské stravy, oblíbený je však po celém světě. Jaký typ olivového oleje si pořídit na salát, s kterým vařit a co znamenají názvy na etiketách...
5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč