Speciální degustační menu připravila pro své hosty brněnská restaurace La Bouchée. Vybrané pokrmy doplní vína z Vinařství Dufek.
Víno měsíce září
Ochutnat můžete například pštrosí játra restovaná ve vlastním sádle podávaná spolu s vínem Sauvignon 2009 výběr z hroznů. Produkci Vinařství Dufek můžete v La Bouchée degustovat během celého měsíce září.
Degustační menu:
• Studená jehněčí kýta doplněná kvašenou sezonní zeleninkou
• Šneci smažení v celerovém těstíčku podávaní na bylinkovém salátku
• Pštrosí játra restovaná ve vlastním sádle s měsíčkem nektarinky
• Steak z pštrosího masa se švestkovou omáčkou doplněný pohankovou kaší
• Čerstvé lesní ovoce přelité rozpuštěnou čokoládou s 85% obsahem kakaa
Co: Degustační večer
Kdy: 3. září 2010 v 19 hodin
Kde: La Bouchée, Údolní 33, Brno
Za kolik: 750 Kč
Info: www.labouchee.cz