Degustační večer v restauraci La Bouchée

sdílet:
Speciální degustační menu připravila pro své hosty brněnská restaurace La Bouchée. Vybrané pokrmy doplní vína z Vinařství Dufek.

Víno měsíce září
Ochutnat můžete například pštrosí játra restovaná ve vlastním sádle podávaná spolu s vínem Sauvignon 2009 výběr z hroznů. Produkci Vinařství Dufek můžete v La Bouchée degustovat během celého měsíce září.

Degustační menu:
    •    Studená jehněčí kýta doplněná kvašenou sezonní zeleninkou
    •    Šneci smažení v celerovém těstíčku podávaní na bylinkovém salátku
    •    Pštrosí játra restovaná ve vlastním sádle s měsíčkem nektarinky
    •    Steak z pštrosího masa se švestkovou omáčkou doplněný pohankovou kaší
    •    Čerstvé lesní ovoce přelité rozpuštěnou čokoládou s 85% obsahem kakaa

Co: Degustační večer
Kdy: 3. září 2010 v 19 hodin
Kde: La Bouchée, Údolní 33, Brno
Za kolik: 750 Kč
Info: www.labouchee.cz
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit