0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dejte si sobotní oběd od zapálené kuchařky

Dejte si sobotní oběd od zapálené kuchařky
sdílet:
O víkendu v Brně vrcholí gastronomické slavnosti Jídlo z blízka a Lenka Požárová v restauraci La Bouchée představí své farmářské menu.

V rámci brněnských kulinárních oslav Jídlo z blízka (více čtěte zde) pro vás Lenka Požárová, autorka oblíbených kuchařek Což takhle dát si..., přichystala obědové menu. Podávat se bude v sobotu 11. června od 12 hodin v restauraci La Bouchée. Lenka uvaří z místních farmářských surovin. V tento den můžete také v La Bouchée ochutnat Lenčinu specialitu – dýňové máslo.

Menu zapálené kuchařky:


  • Salát z mladé kedlubny a ředkviček s citronovým dresinkem, zdobený pestem z ředkvičkových lis­tů
  • Bio hovězí rolky plněné domácí moravskou slaninou a chřestem, podávané se špenátovými listy z ekozahradnictví pana Weidenthalera, kozím sýrem z farmy Chrastavec a tymiánovo-dýňovosemínko­vým máslem
  • Tvarohovo-smetanové nočky v omáčce z biojahod ovoněných bazalkou

Více: www.labouchee.cz

Připravila Jana Kopřivová
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků
  • Lidé a jídlo

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků

Na začátku byla myšlenka setkat se s vámi, našimi čtenáři, nejen v létě, ale také v druhé polovině roku. Vychutnat si skvělé jídlo, popovídat si, nakoupit dárky, zkrátka si užít krásný den. Bude osvědčený letní recept fungovat i v zimě?...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč