0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Den zmrzliny v Angelatu

Den zmrzliny v Angelatu
sdílet:
Pražská zmrzlinárna Angelato si pro vás na čtvrtek 16. června připravila Den zmrzliny. Ochutnejte oblíbené i neobvyklé příchuti chladivé sladké lahůdky.
V rodinné zmrzlinárně Angelato se ve čtvrtek 16. června koná Den zmrzliny. Mistři zmrzlináři pro vás připraví naprosté speciality. Od 18 hodin budete moci ochutnat nové příchuti zmrzliny – tvarohovou s borůvkami a lehce pikantní gorgonzolovou s vlašskými ořechy. A od 19 hodin se v Angelatu otevírá koktejl bar, kde vám namíchají zmrzlinové koktejly v nečekaných kombinacích.

Objevujte nové příchuti smetanové zmrzliny i ovocných sorbetů. My v redakci zmrzlinu od Angelata milujeme. Na Prague Food Festivalu jsme ochutnali výraznou vinnou a pivní zmrzlinu i osvěžující sorbet z marakuji nebo lahodný krém z ricotty. Zmrzlinové krémy připravují v Angelatu každý den čerstvé, neobsahují umělá barviva. Angelato, to nejsou žádné malé kopečky, ale poctivé kopce zmrzliny nabírané špachtlí. 

Rodinnou zmrzlinárnu Angelato najdete v Rytířské ulici v Praze 1. Otevřená je denně od 11 do 20 hodin. Info: www.angelato.cz

Připravila Jana Kopřivová
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit