Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Den zmrzliny v Angelatu

Den zmrzliny v Angelatu
sdílet:
Pražská zmrzlinárna Angelato si pro vás na čtvrtek 16. června připravila Den zmrzliny. Ochutnejte oblíbené i neobvyklé příchuti chladivé sladké lahůdky.

V rodinné zmrzlinárně Angelato se ve čtvrtek 16. června koná Den zmrzliny. Mistři zmrzlináři pro vás připraví naprosté speciality. Od 18 hodin budete moci ochutnat nové příchuti zmrzliny – tvarohovou s borůvkami a lehce pikantní gorgonzolovou s vlašskými ořechy. A od 19 hodin se v Angelatu otevírá koktejl bar, kde vám namíchají zmrzlinové koktejly v nečekaných kombinacích.

Objevujte nové příchuti smetanové zmrzliny i ovocných sorbetů. My v redakci zmrzlinu od Angelata milujeme. Na Prague Food Festivalu jsme ochutnali výraznou vinnou a pivní zmrzlinu i osvěžující sorbet z marakuji nebo lahodný krém z ricotty. Zmrzlinové krémy připravují v Angelatu každý den čerstvé, neobsahují umělá barviva. Angelato, to nejsou žádné malé kopečky, ale poctivé kopce zmrzliny nabírané špachtlí. 

Rodinnou zmrzlinárnu Angelato najdete v Rytířské ulici v Praze 1. Otevřená je denně od 11 do 20 hodin. Info: www.angelato.cz

 

 

Připravila Jana Kopřivová

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní
  • Zajímavosti

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní

Zbyla vám doma dýně, která čeká na svou poslední šanci zazářit? Proměňte ji ve voňavé dýňové donuty! Z jedné dýně tak zvládnete připravit nejen dýňovou polévku na zahřátí, ale i sladkou tečku, která elegantně uzavře dýňovou sezonu. ...
Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...