Den zmrzliny v Angelatu

Den zmrzliny v Angelatu
sdílet:
Pražská zmrzlinárna Angelato si pro vás na čtvrtek 16. června připravila Den zmrzliny. Ochutnejte oblíbené i neobvyklé příchuti chladivé sladké lahůdky.
V rodinné zmrzlinárně Angelato se ve čtvrtek 16. června koná Den zmrzliny. Mistři zmrzlináři pro vás připraví naprosté speciality. Od 18 hodin budete moci ochutnat nové příchuti zmrzliny – tvarohovou s borůvkami a lehce pikantní gorgonzolovou s vlašskými ořechy. A od 19 hodin se v Angelatu otevírá koktejl bar, kde vám namíchají zmrzlinové koktejly v nečekaných kombinacích.

Objevujte nové příchuti smetanové zmrzliny i ovocných sorbetů. My v redakci zmrzlinu od Angelata milujeme. Na Prague Food Festivalu jsme ochutnali výraznou vinnou a pivní zmrzlinu i osvěžující sorbet z marakuji nebo lahodný krém z ricotty. Zmrzlinové krémy připravují v Angelatu každý den čerstvé, neobsahují umělá barviva. Angelato, to nejsou žádné malé kopečky, ale poctivé kopce zmrzliny nabírané špachtlí. 

Rodinnou zmrzlinárnu Angelato najdete v Rytířské ulici v Praze 1. Otevřená je denně od 11 do 20 hodin. Info: www.angelato.cz

Připravila Jana Kopřivová
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Koprová omáčka na 6 různých způsobů
  • Tipy redakce

Koprová omáčka na 6 různých způsobů

Některými milovaná a jinými nenáviděná omáčka z kopru neodmyslitelně patří do české národní kuchyně. Někdo ji rád s bramborami a vejcem, jiný s knedlíkem a masem. Jak ještě si ji můžete vychutnat? Připravili jsme pro vás šest variací. ...
Představujeme novinku z edice Apetit: Jahody
  • Tipy redakce

Představujeme novinku z edice Apetit: Jahody

Nová kuchařka z edice Apetit – Jahody, vychází už 19. 5. 2022. Je ódou na naše nejoblíbenější letní ovoce. Voňavé sladké jahody jsme nechali zazářit ve více než 130 receptech a tipech. ...
SOUTĚŽ: Hlasujte o nejoblíbenější jahodový dezert a vyhrajte
  • Soutěže

SOUTĚŽ: Hlasujte o nejoblíbenější jahodový dezert a vyhrajte

Sezona jahod je v plném proudu a s ní přicházejí ty nejlákavější pochoutky v podobě šlehačkových pohárů, tvarohových dezertů, jednoduchých bublanin a koláčů, zmrzlin i sofistikovaných dortů a zákusků. Všechny spojuje čerstvost, neodolatelná...
Za vůní dálek: kubánská kuchyně
  • Zajímavosti

Za vůní dálek: kubánská kuchyně

Cestování je o poznávání cizí krajiny i tamější kultury, se kterou je jídlo neodmyslitelně spojeno. Vydejte se s námi za vůní dálek, dnešní zastávkou bude Kuba. Trochu exotiky si tak můžeme užít všichni! Vydejte se s námi do exotické,...

Obchod Apetit