Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Divocí lososi ve Fluidu

Divocí lososi ve Fluidu
sdílet:
30. 6. | V červnu začal u kanadských břehů lov divokých lososů na udici, který probíhá pouze čtyři týdny v roce, kdy táhnou podél amerického a kanadského pobřeží, než se doplují vytřít do sladkovodních řek a jezer.
 
Tyto ryby můžete ochutnat v pražské restauraci Fluidum.
 
Menu:
 
  • Marinovaný čerstvý losos s fenyklovým salátkem a hořčično-koprovým dresinkem
  • Mousse z uzeného lososa s frisse salátem v prstenu z listového těsta a jablečným pyré
  • Jemné lososové cappuccino s knedlíčky z uzeného lososa
  • Čerstvé těstoviny Fogatiny s lososem, hráškovým pyré a koprovým sabayone
  • Losos pošírovaný v olivovém oleji s pyré z bílých fazolí ochuceným pestem, tomatové coulis s citronovým olejem
  • Losos na grilu podávaný s topinamburovým pyré a paprikovou kaponátou
  • Consomé z kunratických jahod s mátovým nočkem

Co: Večeře
Kdy: 30. 6. 2010 od 19 hodin
Kde: Fluidum restaurant, Lucemburská 1497/6, Praha 3

Za kolik: 1190 Kč
Info: www.fluidumrestarant.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín