30. 6. | V červnu začal u kanadských břehů lov divokých lososů na
udici, který probíhá pouze čtyři týdny v roce, kdy táhnou podél
amerického a kanadského pobřeží, než se doplují vytřít do sladkovodních
řek a jezer.
Tyto ryby můžete ochutnat v pražské restauraci Fluidum.
Menu:
Tyto ryby můžete ochutnat v pražské restauraci Fluidum.
Menu:
- Marinovaný čerstvý losos s fenyklovým salátkem a hořčično-koprovým dresinkem
- Mousse z uzeného lososa s frisse salátem v prstenu z listového těsta a jablečným pyré
- Jemné lososové cappuccino s knedlíčky z uzeného lososa
- Čerstvé těstoviny Fogatiny s lososem, hráškovým pyré a koprovým sabayone
- Losos pošírovaný v olivovém oleji s pyré z bílých fazolí ochuceným pestem, tomatové coulis s citronovým olejem
- Losos na grilu podávaný s topinamburovým pyré a paprikovou kaponátou
- Consomé z kunratických jahod s mátovým nočkem
Co: Večeře
Kdy: 30. 6. 2010 od 19 hodin
Kde: Fluidum restaurant, Lucemburská 1497/6, Praha 3
Za kolik: 1190 Kč
Info: www.fluidumrestarant.cz