0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Divocí lososi ve Fluidu

Divocí lososi ve Fluidu
sdílet:
30. 6. | V červnu začal u kanadských břehů lov divokých lososů na udici, který probíhá pouze čtyři týdny v roce, kdy táhnou podél amerického a kanadského pobřeží, než se doplují vytřít do sladkovodních řek a jezer.
 
Tyto ryby můžete ochutnat v pražské restauraci Fluidum.
 
Menu:
 
  • Marinovaný čerstvý losos s fenyklovým salátkem a hořčično-koprovým dresinkem
  • Mousse z uzeného lososa s frisse salátem v prstenu z listového těsta a jablečným pyré
  • Jemné lososové cappuccino s knedlíčky z uzeného lososa
  • Čerstvé těstoviny Fogatiny s lososem, hráškovým pyré a koprovým sabayone
  • Losos pošírovaný v olivovém oleji s pyré z bílých fazolí ochuceným pestem, tomatové coulis s citronovým olejem
  • Losos na grilu podávaný s topinamburovým pyré a paprikovou kaponátou
  • Consomé z kunratických jahod s mátovým nočkem
Co: Večeře
Kdy: 30. 6. 2010 od 19 hodin
Kde: Fluidum restaurant, Lucemburská 1497/6, Praha 3

Za kolik: 1190 Kč
Info: www.fluidumrestarant.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?
  • Jak na to

Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?

Stravujete se vegansky, ale nedokážete si představit snídani bez míchaných vajec? Ať už se snažíte omezovat příjem živočišných potravin nebo si jen chcete rozšířit jídelníček o nová jídla, tahle míchaná „vejce bez vajec“ prostě musíte...

Obchod Apetit