Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Elle à table

Elle à table
sdílet:
Pořiďte si nový časopis pro gurmány a opravdové labužníky.

Právě vychází Elle à table, kde najdete spoustu zajímavých informací. Dozvíte se o nejnovějších pomocnících do kuchyně, kam vyrazit na oběd či na kávu, určitě si nenechte ujít rozhovor s panem Cuketkou nebo s Markétou Hrubešovou.

Podle Lucie Glaister se naučte vytvářet čokoládové lanýže a cukrář Lukáš Pohl vám předvede, jak se dělá ten nejlepší štrúdl na světě. Elle à table vás také naučí, jak správně nakupovat mořské ryby.

Víte, kdo jsou Autentisté?

 


Pokud ne, zjistíte to v článku Pastýři kvasinek – mají hodně společného s vínem.

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak vybrat kvalitního lososa? Odborníci radí, na co si dát pozor
  • Zdraví a výživa

Jak vybrat kvalitního lososa? Odborníci radí, na co si dát pozor

Je to ryba, která má jemnou (v podstatě univerzální) chuť, je téměř bez kostí a k tomu všemu je opravdu zdravá. Jedná se samozřejmě o lososa, a my se ptáme: jíte jej alespoň dvakrát týdně? Odborníci to doporučují, protože je bohatým zdrojem...
Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů
  • Zajímavosti

Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů

Kadeřávek je zpět a přináší do kuchyně svěží vítr! Tato superpotravina, plná vitamínů a minerálů, si získává své místo na stolech po celém světě. Připravte z něj pesto, které je nejen zdravé a snadné, ale také neuvěřitelně všestranné –...