0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Emanuele Ridi doporučuje sendviče grande gusto na OMV VIVA

AD
Emanuele Ridi
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Nejdůležitější jsou poctivé čerstvé ingredience a vyvážená chuť! Na čerpacích stanicích OMV VIVA se nyní můžete těšit na novou sezónu chutných sendvičů grande gusto. Na jejich přípravě se již tak trochu tradičně podílel Emanuele Ridi.

Tenktokrát na to ale nebyl sám. S recepturami mu pomáhali samotní zaměstnanci OMV a také vy, zákazníci. Přijeďte zkusit, jak chutná, když se italský šarm a temperament spojí s tím, co mají Češi nejraději. V nabídce jsou opět 3 sendviče ze zdravých a čerstvých ingrediencí. 

Focaccina Siciliana

focaccina siciliana

Dvorní kuchař OMV Emanuele Ridi připravil do nabídky sendvičů na občerstvovacích stanicích VIVA vlastní originální sendvič "Focaccina Siciliana". Skládá se z focaccie, italské pečené chlebové bagety s těstem podobným pizze, která je jemně potřená olivovým olejem a obložená výtečným grilovaným lilkem, čerstvě nakrájenými rajčaty a salátem. Lahodnou chuť zvýrazňuje originální pancetta, což je italská slanina vyráběná z bůčku, který je naložený v soli a okořeněný černým pepřem. "Tohle je nefalšovaná sicilská chuť," komentuje svůj sendvič Emanuele Ridi.

Manessino

manessino

Sendvič "Manessino" má v rodném listě pražskou výstavní síň Mánes, kde Emanuele Ridi společně se zaměstnatnci sítě čerpacích stanic OMV sestavil během celofiremního výročního setkání tuto originální recepturu. Základem je čerstvá rajčatová ciabatta potřená francouzskou hořčicí a obložená salámem Milano, sušenými rajčaty naloženými v olivovém oleji a proloženými mixem mladých salátových listů. Sendvič "Manessino" je jednoznačným tipem na doplnění energie během vaší cesty od všech zaměstnanců OMV VIVA.

Formaggio

formaggio

Tento sendvič nevytvořil ani Emanuele Ridi, ani my na občerstvovacích stanicích OMV VIVA, ale pan Tomáš Chytroš z Kozmic u Opavy. Jeho receptura na sendvič Formaggio jednoznačně vyhrála v soutěži "Sendvič na mírů", která probíhala v květnu a červnu na Facebooku OMV Česká republika. Jeho multicereální čtverec s eidamem, Gorgonzolou, camembertem a smetanovým sýrem, doplněný o červenou cibulku a rukolu přesvědčil komunitu hladových soutěžících a v síti OMV VIVA tuto výjimečnou harmonii sýrových chutí určitě ocení nejeden hladový řidič.

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit