EXKLUZIVNĚ: nahlédněte do nového Apetitu

vlockovy kolac
ZDROJ: Apetit
sdílet:

To nejlepší z listopadového vydání, dřív než bude na stáncích.

 

Delikatesy s olivovým olejem z nové sklizně, úžasné přílohy z podzimní zeleniny, francouzské tousty ke snídani, svatomartinská husa ke slavnostnímu obědu, dýňová polévka k večeři nebo třeba tartaletky s čokoládou a slaným karamelem, které zažehnou vášeň… Uvařte si pohodu! Listopadový Apetit vychází v pátek 18. října. Prolistujte si ho již nyní. 

Ty nejlepší dobroty z nového vydání najdete v galerii pod článkem. V tomto vydání časopisu také najdete soutěž o kuchyňské pomocníky v hodnotě 300 000 Kč.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Koprová omáčka na 6 různých způsobů
  • Tipy redakce

Koprová omáčka na 6 různých způsobů

Některými milovaná a jinými nenáviděná omáčka z kopru neodmyslitelně patří do české národní kuchyně. Někdo ji rád s bramborami a vejcem, jiný s knedlíkem a masem. Jak ještě si ji můžete vychutnat? Připravili jsme pro vás šest variací. ...
Představujeme novinku z edice Apetit: Jahody
  • Tipy redakce

Představujeme novinku z edice Apetit: Jahody

Nová kuchařka z edice Apetit – Jahody, vychází už 19. 5. 2022. Je ódou na naše nejoblíbenější letní ovoce. Voňavé sladké jahody jsme nechali zazářit ve více než 130 receptech a tipech. ...
SOUTĚŽ: Hlasujte o nejoblíbenější jahodový dezert a vyhrajte
  • Soutěže

SOUTĚŽ: Hlasujte o nejoblíbenější jahodový dezert a vyhrajte

Sezona jahod je v plném proudu a s ní přicházejí ty nejlákavější pochoutky v podobě šlehačkových pohárů, tvarohových dezertů, jednoduchých bublanin a koláčů, zmrzlin i sofistikovaných dortů a zákusků. Všechny spojuje čerstvost, neodolatelná...
Za vůní dálek: kubánská kuchyně
  • Zajímavosti

Za vůní dálek: kubánská kuchyně

Cestování je o poznávání cizí krajiny i tamější kultury, se kterou je jídlo neodmyslitelně spojeno. Vydejte se s námi za vůní dálek, dnešní zastávkou bude Kuba. Trochu exotiky si tak můžeme užít všichni! Vydejte se s námi do exotické,...

Obchod Apetit