0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Farmářské trhy podruhé v Plzni

Farmářské trhy podruhé v Plzni
sdílet:
Pokud rádi nakupujete od místních pěstitelů a chovatelů, vydejte se v sobotu na nádvoří hotelu Gondola.

Rozšířená nabídka


Podle koordinátora trhů Tomáše Poppa bude na trhu nejméně 25 stánků. Jedná se především o přímé pěstitele, chovatele a zpracovatele z Plzeňského, Karlovarského a Jihočeského kraje.

Co je na sobotním menu?


Těšit se můžete na jahody z Plzně, mléčný automat (dodavatel je z Líšťan), žampiony z Kaznějova, pečivo z pekařství Rendl, uzenářské výrobky ze Železné Rudy, zeleninu z Litoměřicka, sýry z horského statku Abertamy, farmy Belina i Březí, slepičí i křepelčí vajíčka z ekologického chovu, šumavské zelňáky nebo na med z Černošína.

Doplňující informace


Farmářské trhy v Plzni pořádá občanské sdružení ENVIC ve spolupráci s hotelem Gondola a za finanční podpory Nadačního fondu Zelený poklad.

Trhy se zde budou konat až do října  vždy poslední sobotu v měsíci (tedy 28. 8., 25. 9., 30. 10. – kromě července).
Seznam prodejců najdete na stránkách www.plzensketrhy.cz

Kde: Nádvoří hotelu Gondola, Pallova 12, Plzeň
Kdy: 26. 6. 2010 od 8 do 13 hodin
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit