0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Fenomén čokoláda

Fenomén čokoláda
sdílet:
Zbožňujete ten slastný pocit, když se čokoláda pomalu rozpouští v ústech a na jazyku? Naučte se pod vedením zkušených brněnských cukrářů připravovat vlastní domácí čokoládové bonbony, pralinky a sušenky a dopřejte si vlastnoručně vyrobené čokoládové speciality, kdykoli na ně dostanete chuť.

Dozvíte se vše, co potřebujete znát k přípravě čokoládových pamlsků – jak temperovat a kombinovat čokoládu i jak vyrábět čokoládové dekorace. Naučíte se lahůdkové náplně do pralinek a vyzkoušíte si práci s marcipánem.

Menu kurzu:


  • bonbony s různou náplní (ořechy, kandované ovoce, nugát...)
  • pralinky (belgické, pistáciové, kávové, pomerančové)
  • holandské marokánky
  • sušenky

Co: Kurz vaření   
Kdy: 23. října 2010 od 11 do 16 hodin
Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 2700 Kč
Info: www.divoka-varecka.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Komerční sdělení
Superpotraviny dobývají svět. Po kterých Češi šílí?
  • Zdraví a výživa

Superpotraviny dobývají svět. Po kterých Češi šílí?

Superpotraviny a takzvané potraviny budoucnosti si čím dál více získávají na popularitě. Pandemie koronaviru, ale také obavy o životní prostředí přivedly mnoho Čechů ke zdravější stravě. Které značky jsou nejpopulárnější? A proč Češi šílí...
Co pijí Řekové? Poznejte ouzo s chutí lékořice
  • Tipy a triky

Co pijí Řekové? Poznejte ouzo s chutí lékořice

Poznejte s námi jeden ze symbolů Řecka –⁠ alkoholický nápoj ouzo (čti úzo) výjimečný svou lékořicovou chutí. Z čeho se ouzo vyrábí, jak ho správně pít a co je takzvaný ouzo efekt? ...
Jak na masové kuličky
  • Tipy a triky

Jak na masové kuličky

Dají se různě ochucovat  a připravit na sto způsobů. Lze je péct v troubě a taky mrazit. Masové kuličky mají jenom samá plus a na našich redakčních večírcích zmizí vždycky jako první. Potřebujete další důvod k tomu je vyzkoušet? ...
KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?

Knedlo vepřo zná každý – oblíbený český pokrm nabízejí nejen hospody a restaurace ale také školní jídelny a kantýny. Česká kuchyně má ovšem daleko víc co nabídnout. Důkazem jsou speciality z českých a moravských koutů. Schválně, s kolika z...
Komerční sdělení
Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!
  • Lidé a jídlo

Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!

Sladká, příjemně nadýchaná a křupavá svačinka, která se doslova rozpustí na jazyku a vy si ji nejlépe vychutnáte v kombinaci s oblíbenou kávou nebo čajem. Takové chvíle moc nestojí, o to důležitější a povznášející v životě jsou. Užijte si...

Obchod Apetit