Zbožňujete ten slastný pocit, když se čokoláda pomalu rozpouští v ústech a na jazyku? Naučte se pod vedením zkušených brněnských cukrářů připravovat vlastní domácí čokoládové bonbony, pralinky a sušenky a dopřejte si vlastnoručně vyrobené čokoládové speciality, kdykoli na ně dostanete chuť.
Dozvíte se vše, co potřebujete znát k přípravě čokoládových pamlsků – jak temperovat a kombinovat čokoládu i jak vyrábět čokoládové dekorace. Naučíte se lahůdkové náplně do pralinek a vyzkoušíte si práci s marcipánem.
Menu kurzu:
- bonbony s různou náplní (ořechy, kandované ovoce, nugát...)
- pralinky (belgické, pistáciové, kávové, pomerančové)
- holandské marokánky
- sušenky
Co: Kurz vaření
Kdy: 23. října 2010 od 11 do 16 hodin
Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 2700 Kč
Info: www.divoka-varecka.cz