Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Fenomén čokoláda

Fenomén čokoláda
sdílet:
Zbožňujete ten slastný pocit, když se čokoláda pomalu rozpouští v ústech a na jazyku? Naučte se pod vedením zkušených brněnských cukrářů připravovat vlastní domácí čokoládové bonbony, pralinky a sušenky a dopřejte si vlastnoručně vyrobené čokoládové speciality, kdykoli na ně dostanete chuť.

Dozvíte se vše, co potřebujete znát k přípravě čokoládových pamlsků – jak temperovat a kombinovat čokoládu i jak vyrábět čokoládové dekorace. Naučíte se lahůdkové náplně do pralinek a vyzkoušíte si práci s marcipánem.

Menu kurzu:


  • bonbony s různou náplní (ořechy, kandované ovoce, nugát...)
  • pralinky (belgické, pistáciové, kávové, pomerančové)
  • holandské marokánky
  • sušenky

Co: Kurz vaření   
Kdy: 23. října 2010 od 11 do 16 hodin
Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 2700 Kč
Info: www.divoka-varecka.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín