0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Fondue Festival 2009 v Brasserie M

Fondue Festival 2009 v Brasserie M
sdílet:
do 14. března | Přijďte ochutnat skvělé fondue do restaurace, které si povšimli i michelinští inspektoři. Šéfkuchař Jean Paul Manzac pro vás chystá hned tři oblíbené druhy – sýrové, masové a čokoládové! Tak pozvěte pár přátel a udělejte si party nad kotlíkem plným voňavých dobrot!

Co: Fondue Festival 2009
Kdy: Do soboty 14. března 2009
Kde: Restaurace Brasserie M, Vladislavova 17, Praha 1
Info: www.brasseriem.cz

Nabídka (pro dva):

  • Fondue Savoyarde – 795 Kč

    Se třemi druhy sýrů (gruyère, comte, emmental) a třešnovicí

    Vařené brambory 50 Kč / talíř uzenin 105 Kč

  • Fondue Bourguignonne – 595 Kč

    S hovězím (400 g), majonézou, koktejlovou omáčkou, bernaise a tatarskou

    Hranolky

  • Fondue La Chocolat – 295 Kč

    Čokoláda Valrhona, kiwi, banán, hruška, jablko

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?
  • Jak na to

Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?

Stravujete se vegansky, ale nedokážete si představit snídani bez míchaných vajec? Ať už se snažíte omezovat příjem živočišných potravin nebo si jen chcete rozšířit jídelníček o nová jídla, tahle míchaná „vejce bez vajec“ prostě musíte...

Obchod Apetit