do 14. března | Přijďte ochutnat skvělé fondue do
restaurace, které si povšimli i michelinští inspektoři. Šéfkuchař Jean
Paul Manzac pro vás chystá hned tři oblíbené druhy – sýrové, masové a
čokoládové! Tak pozvěte pár přátel a udělejte si party nad kotlíkem
plným voňavých dobrot!
Co: Fondue Festival 2009
Kdy: Do soboty 14. března 2009
Kde: Restaurace Brasserie M, Vladislavova 17, Praha 1
Info: www.brasseriem.cz
Nabídka (pro dva):
- Fondue Savoyarde – 795 Kč
Se třemi druhy sýrů (gruyère, comte, emmental) a třešnovicí
Vařené brambory 50 Kč / talíř uzenin 105 Kč
- Fondue Bourguignonne – 595 Kč
S hovězím (400 g), majonézou, koktejlovou omáčkou, bernaise a tatarskou
Hranolky
- Fondue La Chocolat – 295 Kč
Čokoláda Valrhona, kiwi, banán, hruška, jablko